Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За тренер, ако подразмислам, Кате - Рајкард е одличен тандем, ама Рајкард соло е дрво соло.

Верувам дека од лето Хидинг ке застане на чело на Челси.

luge slusam villa (ovoj od valencia) saka da igra za celzi!!
zakon zakon!!!ne znam kaj citav ama stvarno covekot zapalen po celzi!!!

Епа он е по сите запален.. По Челзи, Барса, Реал... ама на крај ќе си остане у Валенсија!

Епа он е по сите запален.. По Челзи, Барса, Реал... ама на крај ќе си остане у Валенсија!

da, da veruvam!!!aj mozebi ke go privlecat parite na abramovic, a ne slavata na real!! paaa da se nadevame

Интересно си ми ти girl*. Пратеш фудбал, тоа е голем плус за една женска кај некое машко, барем кај мене. Па и за Челси си...

Верувам дека од лето Хидинг ке застане на чело на Челси.
Зависи како ќе се одлучи во Русија.
Абрамович и Путин шо че кажа:)
Инаку убо че биди.

luge slusam villa (ovoj od valencia) saka da igra za celzi!!
zakon zakon!!!ne znam kaj citav ama stvarno covekot zapalen po celzi!!!

Ако Дрогба си оди (а да си оди!!!!), Шевченко (не е земен за голман), па и Анелка, (Пизаро не го ни спомнувам) очекувам трансфер на Виља во Челзи! Нема кој друг за да го замени Дрогба. Тука е и Ди Санто, Сахар, Скот Синклер...

Според 24фудбал (мак гоал.ком) Челзи и Фенер се договориле за Шевченко. Камо да е вистина!!!!!!!
Еднио изгледа е аут, сеа уште Дрогба и да дој ВИља...

очекувам трансфер на Виља во Челзи! Нема кој друг за да го замени Дрогба.

Виља ептен го почитувам меѓутоа мислам дека е потребен повисок и покорпулентен напаѓач. Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема. Би можела и да се искористи ситуацијата со Ето (катастрофа оваа сезона, меѓутоа има уште доста добри натпревари во него), чим еден Тотенхем се дрзна да започне преговори...

Виља ептен го почитувам меѓутоа мислам дека е потребен повисок и покорпулентен напаѓач. Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема. Би можела и да се искористи ситуацијата со Ето (катастрофа оваа сезона, меѓутоа има уште доста добри натпревари во него), чим еден Тотенхем се дрзна да започне преговори...

Хм, Бензема... Шо знам...
А за Ето можи:)

Ako osvoime sega Liga Sampioni, ke mu se digne renometo na Grant i poveke ke go pocituvaat. Taka da, nema da bide loso i toj da ostane, iako seuste e anonimen. Se e prasanje na vreme.;)

Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема.

Бензема изјавил дека нема намера да го напушти Лион, барем не засега. Би останал барем уште една сезона.

Интересно си ми ти girl*. Пратеш фудбал, тоа е голем плус за една женска кај некое машко, барем кај мене. Па и за Челси си...

bas mislam deka maskite nejkat zenski so sakat fudbal!!!

a za ona za vilja ja izmisliv deka bil popalen po celzi za da go isprovociram malku armin zaso on vo toj moment pisuvase deka real ne znam kolku daval za nego :baeh::baeh: SORRY

Сакал нејќел, ако агентот добие најдобра понуда од Челзи, Виља никој не го прашува. Следна дестинација: Челзи!:)
Ист пример беше и Дани Алвес, како само кажуваше оти сакал да игра за Челзи, ама се закочи трансферо и тој не дојде.
Сега Виља можи и не преферира да игра во Челзи, ама ко ќе додат понуди, се бира најповолната.

daj kazete nekoi spekulacii vo vrska so chelsea.ili mozni transferi deka dosadno e.Jas naslusnav deka Dos Santos i Eto ke bidat novi zasiluvanja pa kako i da e dobro ke ni dojdat.pozz:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom