da, da veruvam!!!aj mozebi ke go privlecat parite na abramovic, a ne slavata na real!! paaa da se nadevameЕпа он е по сите запален.. По Челзи, Барса, Реал... ама на крај ќе си остане у Валенсија!
Зависи како ќе се одлучи во Русија.Верувам дека од лето Хидинг ке застане на чело на Челси.
Ако Дрогба си оди (а да си оди!!!!), Шевченко (не е земен за голман), па и Анелка, (Пизаро не го ни спомнувам) очекувам трансфер на Виља во Челзи! Нема кој друг за да го замени Дрогба. Тука е и Ди Санто, Сахар, Скот Синклер...luge slusam villa (ovoj od valencia) saka da igra za celzi!!
zakon zakon!!!ne znam kaj citav ama stvarno covekot zapalen po celzi!!!
Виља ептен го почитувам меѓутоа мислам дека е потребен повисок и покорпулентен напаѓач. Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема. Би можела и да се искористи ситуацијата со Ето (катастрофа оваа сезона, меѓутоа има уште доста добри натпревари во него), чим еден Тотенхем се дрзна да започне преговори...очекувам трансфер на Виља во Челзи! Нема кој друг за да го замени Дрогба.
Хм, Бензема... Шо знам...Виља ептен го почитувам меѓутоа мислам дека е потребен повисок и покорпулентен напаѓач. Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема. Би можела и да се искористи ситуацијата со Ето (катастрофа оваа сезона, меѓутоа има уште доста добри натпревари во него), чим еден Тотенхем се дрзна да започне преговори...
Бензема изјавил дека нема намера да го напушти Лион, барем не засега. Би останал барем уште една сезона.Долколку си замине Дрогба, прва опција би требало да биде Бензема.
bas mislam deka maskite nejkat zenski so sakat fudbal!!!Интересно си ми ти girl*. Пратеш фудбал, тоа е голем плус за една женска кај некое машко, барем кај мене. Па и за Челси си...