Мичи е неизбрусен таленат што има уште да се доградуе, Кристјенсен исто така а и Мусонда незнам зошто но мислам дека има потенцијал огромен малиов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене Рудигер ме изненади не очекуав дека толку бргу ќе влезе у ваква форма, највеќе ради ланската повредаМногу е добро што сите засилувања за сезонава до сега супер се покажуваат и одма се прилагодија на тимот. Мората и Рудигер одма влегоа во првиот тим и играат одлично, Бакајоко се враќа и до сега и он покажа дека ќе биде огромно засилување, голем потенцијал има и уште е млад. Запакоста вчера исто супер изигра, а и Кристенсен импресионира кога и да добие шанса. Останува уште Дринквотер да го видиме.
А и вчерашниов натпревар беше првиот "лесен" сезонава, до сега имавме тешки тестови против Тотенхем, Евертон и Лестер. Сега ако успеат да го тепаат и Арсенал, дефинитивно ќе се покажат како сериозен конкурент и сезонава.
Плус не знам дали приметивте, ама ептен е брз. Против Лестер кога ја направија контрата кога Слимани на крај шутираше, ако видите пак, ќе видите колку брзо го претрча цел терен за да се вратиМене Рудигер ме изненади не очекуав дека толку бргу ќе влезе у ваква форма, највеќе ради ланската повреда
Конте сега на прес кажа дека Дринквотер најверојатно ќе биде повреден до после следната интернационална пауза, а тоа е средина на ноември. Штета![]()
Ау, уште една пауза има измеѓу, заборавив и се префрлив одма на ноември. Позитивно, ама аман веќе од интернационалниве паузи2-3 недели ќе отсуствува Дринковотер, до следната интернационална пауза, почетокот (5,6 или 7-ми, ако не се лажам) на октомври.![]()