Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мичи е неизбрусен таленат што има уште да се доградуе, Кристјенсен исто така а и Мусонда незнам зошто но мислам дека има потенцијал огромен малиов

Многу е добро што сите засилувања за сезонава до сега супер се покажуваат и одма се прилагодија на тимот. Мората и Рудигер одма влегоа во првиот тим и играат одлично, Бакајоко се враќа и до сега и он покажа дека ќе биде огромно засилување, голем потенцијал има и уште е млад. Запакоста вчера исто супер изигра, а и Кристенсен импресионира кога и да добие шанса. Останува уште Дринквотер да го видиме.

А и вчерашниов натпревар беше првиот "лесен" сезонава, до сега имавме тешки тестови против Тотенхем, Евертон и Лестер. Сега ако успеат да го тепаат и Арсенал, дефинитивно ќе се покажат како сериозен конкурент и сезонава.

Многу е добро што сите засилувања за сезонава до сега супер се покажуваат и одма се прилагодија на тимот. Мората и Рудигер одма влегоа во првиот тим и играат одлично, Бакајоко се враќа и до сега и он покажа дека ќе биде огромно засилување, голем потенцијал има и уште е млад. Запакоста вчера исто супер изигра, а и Кристенсен импресионира кога и да добие шанса. Останува уште Дринквотер да го видиме.

А и вчерашниов натпревар беше првиот "лесен" сезонава, до сега имавме тешки тестови против Тотенхем, Евертон и Лестер. Сега ако успеат да го тепаат и Арсенал, дефинитивно ќе се покажат како сериозен конкурент и сезонава.
Мене Рудигер ме изненади не очекуав дека толку бргу ќе влезе у ваква форма, највеќе ради ланската повреда

Мене Рудигер ме изненади не очекуав дека толку бргу ќе влезе у ваква форма, највеќе ради ланската повреда
Плус не знам дали приметивте, ама ептен е брз. Против Лестер кога ја направија контрата кога Слимани на крај шутираше, ако видите пак, ќе видите колку брзо го претрча цел терен за да се врати :D

А добро е и што земаа доста млади играчи кои се уште имаат простор за напредок и ако останат подолго во клубов, ќе ни ги дадат своите најдобри години.

Кристенсен - 21
Рудигер - 24
Запакоста - 25
Бакајоко - 23
Мората - 24

Само Дринквотер што има 27, ама и он не дека е стар, него веќе мислам дека го има достигнато зенитот и не верувам дека нешто многу би се подобрил кај нас. Али се е можно, да почекаме да го видиме на терен :D

@Донев Попивода го зедоа само ради државјанството и да попунат клупа не учекувам да игра некоја голема минутажа

Конте сега на прес кажа дека Дринквотер најверојатно ќе биде повреден до после следната интернационална пауза, а тоа е средина на ноември. Штета (n)

Конте сега на прес кажа дека Дринквотер најверојатно ќе биде повреден до после следната интернационална пауза, а тоа е средина на ноември. Штета (n)

2-3 недели ќе отсуствува Дринковотер, до следната интернационална пауза, почетокот (5,6 или 7-ми, ако не се лажам) на октомври. :)

2-3 недели ќе отсуствува Дринковотер, до следната интернационална пауза, почетокот (5,6 или 7-ми, ако не се лажам) на октомври. :)
Ау, уште една пауза има измеѓу, заборавив и се префрлив одма на ноември. Позитивно, ама аман веќе од интернационалниве паузи :D

DJ7B8p4XoAAyi8u.png

(n)

И мене не ми се свиѓа, Рудигер супер играше и не заслужи Кејхил одма да се врати во составот. Исто и Бакајоко сакав да е стартер за да ги доминираме на средина. А и Хазард веќе може да стартува...

Најлошо полувреме на Челзи во ерата Конте. Дури со Барнли изгледавме подобро во првите 45 минути. И да, ваквата игра, особено во дефанзива, коинцидира со враќањето на Кејхил. Не го разбирам Конте, сериозно. Имајќи здрав Рудигер.

Пас играта е очајна. Бакајоко и Хазард веднаш во второ, Вилиан и Педро надвор. Ако сакаме да победиме.

Сега и Луиз бар 2 утакмици ќе добие казна... Азар можда требаше уште на полувреме да влезе, ептен ја живна играта откако влезе он. Бакајоко одличен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom