Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Знам прашуваше некој за дрес од кај да порача. Јас пред некој ден порачав од тука. Моментално има 50% попуст и не знам до кога ќе трае. Кошта 17 долари, и се доплаќа по 5 ако сакате име и бројка или ПЛ беџ на ракавите. Не сум порачувал претходно од тука за да гарантирам за квалитетот, ама според ривјуата и видеата на јутуб, би требало да се добри.
Од каде е продавницава кина или, и дали ти треба профил од овде за да нарачаш?

Од каде е продавницава кина или, и дали ти треба профил од овде за да нарачаш?
Поима немам од кај се, ама претпоставувам Кина, кој друг би продавал толку ефтино. За регистрација нормално треба како и на секој таков сајт.

Абе брат, па и да има 14 или 15. Не смее да навива и да се надева на гoлoви?
брату нема врска не реков не може него по размислувањето ми изгледаше така, а искочи дека не сум погрешил.

Ross ако дојде ќе завршиме голема работа

Знам прашуваше некој за дрес од кај да порача. Јас пред некој ден порачав од тука. Моментално има 50% попуст и не знам до кога ќе трае. Кошта 17 долари, и се доплаќа по 5 ако сакате име и бројка или ПЛ беџ на ракавите. Не сум порачувал претходно од тука за да гарантирам за квалитетот, ама според ривјуата и видеата на јутуб, би требало да се добри.
Само да напоменам пак дека прв пат порачувам од овде и не можам да гарантирам за квалитетот и дали воопшто ќе стигне дресот. Порачувајте на своја одговорност :D

Само да напоменам пак дека прв пат порачувам од овде и не можам да гарантирам за квалитетот и дали воопшто ќе стигне дресот. Порачувајте на своја одговорност :D
За дрес од 500 денари оди купи си од оној гифт шопон у гтц ебате :D

ај ќе кажиш ако стигни, да порачаме и ние :)

За дрес од 500 денари оди купи си од оној гифт шопон у гтц ебате :D
Не е 500 бе, 20 евра ме фати со ПЛ беџовите. Тие таму во гтц се ептен ко јас за сум земал да ги шијам. А и не верувам да имаат од новиве :D
Ова е ептен добра реплика, исто добри беа и на алиекспрес додека ги имаше, да ти дадам со оригинален да споредиш нема шанси од прва да приметиш некоја разлика :D

Не е 500 бе, 20 евра ме фати со ПЛ беџовите. Тие таму во гтц се ептен ко јас за сум земал да ги шијам. А и не верувам да имаат од новиве :D
Ова е ептен добра реплика, исто добри беа и на алиекспрес додека ги имаше, да ти дадам со оригинален да споредиш нема шанси од прва да приметиш некоја разлика :D
Ти стигна? Ај стај некоја фотка да видиме. :)

Ќе ви стигнаат од овие симњиви страници у мкд со фри шипинг кога ја ќе стигнам на Марс.

Ти стигна? Ај стај некоја фотка да видиме. :)
Овој ми нема стигнато, сега го порачав. Ама имам од алиекспрес порачувано додека продаваа и супер квалитет беше. Баш кога ја најдов странава гледав и видео споредба на дрес од али и од овие, и овој за нијанса поквалитетен беше.
Еве од алиекспрес што ми стигнаа:
20150817_094751-jpg.126551

20150915_083428.jpg
20150915_083500.jpg
20150924_083836.jpg
20150924_083810.jpg
Јас од оваа страна ќе купам еве како изгледа на Челзи дресот. http://www.aliexpressyang.com

Е оваа страна не ми е сигурна. Пробав пред некое време и не ми ја примаше картицата, дури и во банка ми ја блокираа затоа што сомнителен кинески сајт пробувал да ми повлече пари :D
Ќе ви стигнаат од овие симњиви страници у мкд со фри шипинг кога ја ќе стигнам на Марс.
За 3-4 недели стигаат.

Овој ми нема стигнато, сега го порачав. Ама имам од алиекспрес порачувано додека продаваа и супер квалитет беше. Баш кога ја најдов странава гледав и видео споредба на дрес од али и од овие, и овој за нијанса поквалитетен беше.
Еве од алиекспрес што ми стигнаа:

Е оваа страна не ми е сигурна. Пробав пред некое време и не ми ја примаше картицата, дури и во банка ми ја блокираа затоа што сомнителен кинески сајт пробувал да ми повлече пари :D

За 3-4 недели стигаат.
Не за алиекспрес него за оваа елмонтуоитхсокер.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom