Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.842
- Поени од реакции
- 52.881
Не останува Коста. Дури и да не успеат да го продадат, мислам дека нема шанси Конте да го врати во тимот.A Kosta ako si ostane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не останува Коста. Дури и да не успеат да го продадат, мислам дека нема шанси Конте да го врати во тимот.A Kosta ako si ostane
Отиде тој воз. Им ги сменија законите за данок, а и трансфер периодот им заврши уште пред десетина дена.Нели кинезите ке го купуваа
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Може ќе остане. Нема да играЗатоа мислам јас Коста ќе си остане во Челзи
Абе брат, па и да има 14 или 15. Не смее да навива и да се надева на гoлoви?Не престанал да навива после катастрофата со Моу, каде бе со вакви мислења...
25 гола очекувал ајде бе какви ликови има ,колку год имаш,14?
Според статистиката сега што ја има ако изигра у пл 20 утакмици треба над 15 гола да имаМичи оваа сезона ќе ви биде најјак напаѓач според мене.
Има потенцијал за над 10 погодоци во ПЛ да постигне и више ако му се даде реална шанса.
#MakeMyWords.
Е таман работа најак шпиц со 10 гола, у ВБА можда е некоја цифра тоа.Мичи оваа сезона ќе ви биде најјак напаѓач според мене.
Има потенцијал за над 10 погодоци во ПЛ да постигне и више ако му се даде реална шанса.
#MakeMyWords.
Според статистиката сега што ја има ако изигра у пл 20 утакмици треба над 15 гола да има![]()
Кај видовте дека напишав најјак шпиц со 10 гола дадени.Е таман работа најак шпиц со 10 гола, у ВБА можда е некоја цифра тоа.![]()