Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1 пораз и 4 нерешени имале во 17 меча дома.

Ние на гости имаме најмногу поени од друга страна од цела лига :D Ама три порази и три нерешени во 17 меча.

Не ми е проблем и реми да извадиме искрено. Уште е титулата наша :D Дали во последно или претпоследно коло ќе се решава..сеедно :D

Исто кога веќе спомна Донев дека очекува Арсенал да ги зезне Тотенхем....

Тотенхем на домашен терен имаат освоено 47 од можни 51 поен :D Немаат пораз и 2 нерешени :O

#WengerIn
ако ги победи :D

Нема шанси да ги тепаме Евертон на гости, нерешено или губиме 90%. Оставам 10% да ме изненадат.

Роџаци, денес ја играме најтешката сигурно ако не одлучувачка за титула:D Со сценарио режирано од Венгер и наша победа може да почнеме уште од 7 и пол да славиме први мај, овај титула.:D

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

Chelsea substitutes: Begovic, Zouma, Ake, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi

Читав нешто, нз колку е точно, Конте го барал Бакајоко од Монако за наредна сезона.. Ако овој трансфер успее, ќе газат со Канте у средината...

Читав нешто, нз колку е точно, Конте го барал Бакајоко од Монако за наредна сезона.. Ако овој трансфер успее, ќе газат со Канте у средината...
Има шпекулации веќе некое време. Вчера француски весници пишуваа дека Челзи е фаворит за да го купи.

IMG_20170429_143501.jpg

Ја би Мбапе ако некој купувам од Монако, Бичуаи може у спротивен правец:D Ајде прво да земеме титула после ќе се мисли за трансфери. Денес ако тепаат голема работа ќе завршат.:noze:

Ако во фудбалот се добиваа поени за лоши пасови, лоши дриблинзи, лошо позиционирање, глумење на фаули и создавање на тензии Диего Коста до сега ќе имаше 15 златни топки зад себе[DOUBLEPOST=1493562532][/DOUBLEPOST]
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Беа лоши, ама дојдоа до победа. Затоа се шампиони :X3:

Уште 9 поени до титула :vozbud:
Кое море уше 9 уште 6-7 доволни. Чичо Венгер ќе ги реши кокошките после.
Идемеееееееееееееее. Енд иц Арсенал, Арсенааааааааааал Еф Ци па каже Да Грејтест тим д Ворлд хев евер синнннннн.
Ви лав Венгер ви лав Венгер.:jeeee::jeeee::jeeee::oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom