Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајќи ги Италијанциве на ЕП и гледајќи го моменталниов ростер на Челзи.....ја стварно неам појма како ќе може Конте да си го имплементира фудбалов во тимов..
Ќе ги спреми не се секирај ти ;)

Пак ќе кажам ако има можност мора да се земе Канте, типот е нов Макелеле.
Со Матич (ако ја врати формата) има да се ѕид. Може слободно без одбрана и голман да играме :)
Канте со секој би бил добар партнер на средина.
По неговото движење на терен се гледа дека е многу интелигентен играч и ја чита играта како зад него да има 20 годишна кариера.

Ќе ги спреми не се секирај ти ;)
Ма какво средување нема теоретска шанса :D
Ја се надевам на трансфери по негова мерка, инаку со овие играчи ако остане ќе мора нов стил на игра да фура наместо неговава 3-5-2

Гледајќи ги Италијанциве на ЕП и гледајќи го моменталниов ростер на Челзи.....ја стварно неам појма како ќе може Конте да си го имплементира фудбалов во тимов..
Челзи моментално располага со далеку потехнички и пофлексибилен за контри состав од Италијанците.
Можеби малку ќе е проблем одбраната, но немора па и да значи дека ќе е проблем.
Со таков пристап на игра, со кој игра со Италија не би требало да има проблем и со овие дефанзивци...
Ќе има многу помош од средината и ќе имаат значително помал простор за покривање.

Само треба да внесе мотивација и кондиционо да ги спреми за орање.

Имаат слична филозофија со Мурињо... посебно ќе ми е интересно делот кога ќе има сецкање на играта кога ќе води некој од нив... и после изјавите за медиуми :)[DOUBLEPOST=1466287715][/DOUBLEPOST]
Челзи моментално располага со далеку потехнички и пофлексибилен за контри состав од Италијанците.
Можеби малку ќе е проблем одбраната, но немора па и да значи дека ќе е проблем.
Со таков пристап на игра, со кој игра со Италија не би требало да има проблем и со овие дефанзивци...
Ќе има многу помош од средината и ќе имаат значително помал простор за покривање.

Само треба да внесе мотивација и кондиционо да ги спреми за орање.

Имаат слична филозофија со Мурињо... посебно ќе ми е интересно делот кога ќе има сецкање на играта кога ќе води некој од нив... и после изјавите за медиуми :)

И ја се слагам со Зоки, ми се свиѓа како ги води жабарине на Европсконо, али со Челзи нема шанси таква игра. Ко прво неаме такви дефанзивци ко Бонучи и Киелини и као фторо Хазард би му бил непотребен у фомрацијата. Сигурно ќе иде да се прилагоди со ростеров кој го има у Челзи и затоа неочекуван ништо посебно ни оваа сеозна.

Немаме дефанзивци ама имаме многу подобар напад и брзи играчи за контри. Неверувам дека ќе останеме на овие дефанзивци, гарант ќе се пазари нешто. Досега тоа што го гледам од Италија со Конте сум импресиониран колку се организирани.

Претпоставувам 3-4-3 формацијаќе де форсира на почеток со зума како либеро кој ќе влечи топка напред во случај на празен простор.
Сеа си викам конте нема да испазари од италијанскава репрезентација (освен верати) пошо се тешки дудуци. Европско првенство не треба да биди репер А италијаниве во никој случај.
Канте матиќ и цеск во средина е многу добра опција и нормално хазард да се враќа назад да покрива.

Претпоставувам 3-4-3 формацијаќе де форсира на почеток со зума како либеро кој ќе влечи топка напред во случај на празен простор.
Сеа си викам конте нема да испазари од италијанскава репрезентација (освен верати) пошо се тешки дудуци. Европско првенство не треба да биди репер А италијаниве во никој случај.
Канте матиќ и цеск во средина е многу добра опција и нормално хазард да се враќа назад да покрива.
А Верати не ни игра.
Кандрева да го земе воопшто нема да ми смета, човекот работи 110% на терен, тоа се бара.
Канте и ја сум за.
Хазард нема да покрива назад.

Имаме играчи кои можат да претрчат по 10-12 км на натпревар.
Проблем е што во клубот немаше никаква мотивација ни желба за игра.
Ианку со добра организација и мотивација тимот воопшто не е слаб има капацитет за успех...
Нормално со 2-3 засилувања.

Гвадрадо (не го научив уште :), Канте, штопер и бек и напаѓач и сме спремни за сезонава

Не е некој голем проект што не може да се реализира...

Британциве утре ќе гласаат дали да останат во Европа или не. Пффффт Челзи уште од Декември знае дека нема догодина да бидат во Европа....#Трендсетери #ФалаМурињо

Нека ме банира некој од фанклубов. Веднаш.

Мусонда останува на позајмица во Бетис и наредната сезона... можеби ќе беше подобро да го вратат во Чампионшип ама ајде нека им е. Неколку сезони во еден тим ќе се одомаќини и ете ти трансфер на повидок за година-две. А штета (ќе) е да се загуби ваков талент.

Мусонда останува на позајмица во Бетис и наредната сезона... можеби ќе беше подобро да го вратат во Чампионшип ама ајде нека им е. Неколку сезони во еден тим ќе се одомаќини и ете ти трансфер на повидок за година-две. А штета (ќе) е да се загуби ваков талент.
Мусонда е играч кој за неколку сезони ќе биде мета на сите големи тимови, каков Бетис :D
Се снајде таму и ќе си има загарантирано место сега во тимот, плус менаџер им е Појет. Ако ја изигра сезонава на исто ниво како претходнава полусезона што ја изигра, од наредна сезона е спремен за Челзи.

Мусонда е играч кој за неколку сезони ќе биде мета на сите големи тимови, каков Бетис :D
Се снајде таму и ќе си има загарантирано место сега во тимот, плус менаџер им е Појет. Ако ја изигра сезонава на исто ниво како претходнава полусезона што ја изигра, од наредна сезона е спремен за Челзи.
Ќе го шитнат памти ми го зборот :D

Ренато Санчез :eek:18 години имал а права машина е... добро би ни дошол у средина наместо Матиќот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom