Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^This times infinity. Забегаа ептен цениве... за рандом недокажано црнче 40м..а бе ајде..ама тоа е..таква е ситуацијава у фудбалскиот свет сега..
Него..живо ме интересира кои од трансферите се на тренерите а кои се на директорите ко Еменало. Ова со белгијецов не ми звучи ко на трансфер на Конте...шо знам.
А иначе ок играч ми изгледа, има потенцијал кај нас да стане играчиште ако се развива добро, иако со тие пари можат милион други трансфери да се направат, касно е веќе за жалење за трансфери така да....можеше и полош трансфер да се направи од овој (ако се оствари нели)
Може да се префрлиме на некој од средина и одбрана сега[DOUBLEPOST=1467224799][/DOUBLEPOST]И да не ми биде сфатен како негативен постов, баш I'm looking forward to трансферов ама далеку од тоа дека ќе ни биде клучен без одбрана и средина
Се разочарав кога Мурињо му заби нож во грб на клубот, се откажа од тоа да го извади од кризата и си даде оставкаП.С. Лол сега гледам дека уште Донев го носи потпиост од Мурињо како се мава во гради "Челзи до гроб!"![]()
Лол попи одказ каква оставкаСе разочарав кога Мурињо му заби нож во грб на клубот, се откажа од тоа да го извади од кризата и си даде оставка
Ама не ми се мења потпис...
Саркастичен е педеротЛол попи одказ каква оставка![]()