Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека нема шанси ама пишуваше негде по нивнине весници дека конечно потклекнале и прифатиле дека Навас им е најдобар избор.
Ќе пука Реал голема пара летово после катастрофалнава сезона и за нив оваа година.[DOUBLEPOST=1459599297][/DOUBLEPOST]
ШТО МИКЕЛ?

ЛОФТУУУУУУУУУУУСССССССС :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ДонеФ само ти ја глеаш утакмицава изглеа.:LOL::LOL::LOL:
Шо направи Реми скина конци ??:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ќе пука Реал голема пара летово после катастрофалнава сезона и за нив оваа година.[DOUBLEPOST=1459599297][/DOUBLEPOST]
ДонеФ само ти ја глеаш утакмицава изглеа.:LOL::LOL::LOL:
Шо направи Реми скина конци ??:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Да, доста му беше...[DOUBLEPOST=1459600430][/DOUBLEPOST]АЈДЕ ПАТОООООООООООООООООООООООО

Последно уредено:
Лофтус > Оскар

Сигурен сум да ја имаше Лофтус минутажата на Оскар ќе имаше дупло подобра статистика.
Педро добар, Кенеди слабо.[DOUBLEPOST=1459601075][/DOUBLEPOST]Реми изгледа пробува да го копира Хазард :)

Сонував дека Педро изиграл многу добро во меч во кој што Челзи дале 4+ гола...не знам кој меч сум го сонувал али се надевам е мечот со ПСЖ а не овој денеска :D
Еве што сум сонувал пред месец дена..[DOUBLEPOST=1459602760][/DOUBLEPOST]Proud history. What future?

:cuc:

Ова и за Челзи важи (иако нормално не на ниво на Вила) (y)

Последно уредено:
Брат не работи тоа така..ако пробаш да се сконцентрираш на нешто тоа значи дека си свесен дека сонуваш....а штом си свесен дека сонуваш тоа веќе не е сон и не работи тоа така.... :D :D

6n43nDu.png

Добро е бе. Пато изигра солидно. Шо знам....ако може за ефтино да го зееме топ опција би бил од клупа...а од Бразил да стигне да игра во.....ниедно јако натпреварување во Европа ќе сака..вака кој друг ќе сака од коњ на магаре да падне?

Лофтус Чик признавам не ми прави ептен мерак ама мора да признаам дека денеска изигра топ. Кој знае каде е Донев и што прави сеа :D ( :drk: )

Агресивноста на Баба, солидниот деби настап на Миазга, голот на Пато, голот на Лофтус.
Астон Вила е во прашање, но сепак вреди да се издвојат неколку позитивности од мечов.

Како македонска репрезентација сме , младите подобро ќе изиграат него првиот тим

Само заради љубопитност да го видам деби натпреварот на Пато ја гледав и се разбира раниот термин да беше во 4 немаше шанса да ја пуштам. После кога видов состав ми се отвории поќе желба за гледање.
Лофтус, Кенеди и посебно Пато изиграа предобро, Пато поготово од ко влезе цела игра се отвори, има фудбал во лепотанот не е за фрлање.
Колку смеа ме фати за пеналот ко му рече тој да го шутка :D
Лофтус е милина да го гледа чоек никако не смеат да го продават мора од наредна сезона прва постава да игра, мораа.

Подобро играме без Хазард.

Баба може да биде многу добар играч, ако се разбива со прав менаџер. 90 мин не застана, секаде го имаше и во дефанзива и во офанзива. Браво дете.
Американецов ми изгледа доста смирен кога е со топка во нозете, голема предност кога се работи за дефанзивец.
Немотивираната Вила не е никакво мерило за тоа колку е добар... се надевам дека ќе наниже 3-4 натпревари до крајот да видиме дали ќе може да се рачуна на него или не.

Пато за 2-3 избор не е лош, но не е ни добар нешто посебно. За идната сезона може ќе послужи бидејќи нема да имаме Европа па Траоре + Пато би требало да завршат работа.

Во глобала сите беа добри, освен Тибо кој имаше неколку лоши боксувања... имаше и добри одбрани, но сезонава не е ич стабилен.

Лофтус мора да ги изигра сите натпревари до крајот, да фати малку континуитет.
Ми изгледа како конкретен играч но му фали поголема минутажа.
Амц позиција ја игра подобро од Оскар.

Пато моментално ни е Меси за напаѓачите наши освен Коста се разбира. :D
Реми да не го навидам бе, нека фаќа магла да го фати матната да го фати.

Погледнете го голот на Бејкер против НЕЦ :vozbud:

Конте е во Лондон, утре потпишува договор со вас... тригодишен договор и плата од 7 милиони по сезона

Клик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom