JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Многу "звезди" ќе не напуштат. Ќе плачат да играат ЛШ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јбг, ова не е талијанска лига. Тешко ќе се најде соодветна замена. Али шта да се ради имаме имбецилна управа, упропастија све што градеа овие години. Клубов ние као крава, ќе напуни до врв кофа со млеко и на крај ја шутне. Тоа тие Абрамович и тие околу него.Искрено, кој сака да си оди, нека си оди. Кои играчи ќе останат, особено од помладите, алал им вера.
Како Јувентус 2006 со Калчополи, некои си отидоа, ама некои како Дел Пиеро, Недвед, Буфон останаа и си зацементираа легендарно место во тој клуб.
Еј го паметам Анџело Ди Ливио за Фиорентина кога ги релегираа во Ц2 остана да игра таму. Верно, имаше преку 35 години, ама сепак, по 2/3 години Фиорентина и Ди Ливио повторно заиграа во Серие А.
Тресе зелени за побогат договор, најискрено еве каде би бранел Куртоа освен Челзи, зборам за моментално поатрактивен клуб? Реал не, Баерн не, Барса не..?Искрено за она што бранеше Куртоа сезонава ќе се најде замена, веќе ја имаме на клупа во Беговиќ.
Јас сум најмногу разочаран од него што и покрај слабите натпревари сезоанва и милион киксови за кои никој ништо не му рече, ниту навивачи му свиреа а он враќа со јадење гомна за клубот и споредување тренинзи како биле слаби и играл со слаби играчи за разлика во Белгиска репрезентација. Гомце, како што реков.
Баш. Кога читав ме потсети на Руни кога сакаше да си оди зошто Јунајтед немал доволно квалитетен тим... И нормално си крцна нов супер договор.Тресе зелени за побогат договор, најискрено еве каде би бранел Куртоа освен Челзи, зборам за моментално поатрактивен клуб? Реал не, Баерн не, Барса не..?
Зашто Реал не ??? Реал сигурно летово иде по еден од Де Геа/ Куртоа.Тресе зелени за побогат договор, најискрено еве каде би бранел Куртоа освен Челзи, зборам за моментално поатрактивен клуб? Реал не, Баерн не, Барса не..?
Не дека нема шанси ама пишуваше негде по нивнине весници дека конечно потклекнале и прифатиле дека Навас им е најдобар избор.Зашто Реал не ??? Реал сигурно летово иде по еден од Де Геа/ Куртоа.