Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Многу "звезди" ќе не напуштат. Ќе плачат да играат ЛШ.

Искрено, кој сака да си оди, нека си оди. Кои играчи ќе останат, особено од помладите, алал им вера.
Како Јувентус 2006 со Калчополи, некои си отидоа, ама некои како Дел Пиеро, Недвед, Буфон останаа и си зацементираа легендарно место во тој клуб.
Еј го паметам Анџело Ди Ливио за Фиорентина кога ги релегираа во Ц2 остана да игра таму. Верно, имаше преку 35 години, ама сепак, по 2/3 години Фиорентина и Ди Ливио повторно заиграа во Серие А.

Искрено, кој сака да си оди, нека си оди. Кои играчи ќе останат, особено од помладите, алал им вера.
Како Јувентус 2006 со Калчополи, некои си отидоа, ама некои како Дел Пиеро, Недвед, Буфон останаа и си зацементираа легендарно место во тој клуб.
Еј го паметам Анџело Ди Ливио за Фиорентина кога ги релегираа во Ц2 остана да игра таму. Верно, имаше преку 35 години, ама сепак, по 2/3 години Фиорентина и Ди Ливио повторно заиграа во Серие А.
Јбг, ова не е талијанска лига. Тешко ќе се најде соодветна замена. Али шта да се ради имаме имбецилна управа, упропастија све што градеа овие години. Клубов ние као крава, ќе напуни до врв кофа со млеко и на крај ја шутне. Тоа тие Абрамович и тие околу него.

Искрено за она што бранеше Куртоа сезонава ќе се најде замена, веќе ја имаме на клупа во Беговиќ.
Јас сум најмногу разочаран од него што и покрај слабите натпревари сезоанва и милион киксови за кои никој ништо не му рече, ниту навивачи му свиреа а он враќа со јадење гомна за клубот и споредување тренинзи како биле слаби и играл со слаби играчи за разлика во Белгиска репрезентација. Гомце, како што реков.

Real talk, има некој од темава желба за гледање на мечевиве?
Ја буквално не гледам некоја причина за мечевиве до крај. Едино ме интересира младиве дали ќе добијат шанса и како ќе се покажат. Особено Траоре.

А гледам викате ќе не напуштеле играчи.

Во моментов у клубов вредат само Куртоа (па и тој има тапа сезона), и Хазард. Сите други се менуваат лесно. Хазард го прежалевме а голман колку толку се наоѓа.

Така да..сите 20+ да си отидат нема да ги жалам. Прежален ми е клубов веќе секако :D

1 секунда од како прочитав дека Мурињо го доби отказот, престанав да се замарам за сезонава.
Со страст го следев само дуелто со Псж, за останатото сеедно ми беше.

Што ако се покажат кога ќе дојде новиот менаџер ќе си почнат од нула... ќе се форсираат пак Оскаровци, Микеловци и сл.

За мене голем играч е оној кој во оваа криза ќе застане во одбрана на клубот и ќе проба да ги мотивира играчите. А не кривица да бара во клубот и слабите соиграчи, кога никој освен Коста и Фабрегас не ја кренаа формата после Мурињо... Зума и Вилиан беа константни цела сезона.
Најмалку право за критика имаа Хазард, Куртоа и Матич.

Во каква форма се моментално првата 11-ка многу лесно ќе им најдеме замена.

Ако некој ми каже дека Стоунс моментално вреди 50 мил ќе го рачунам за ретардиран.
Какви киксови имаше против Холандија, Демикелис е Кока Кола за него.

Трансферите на Челзи последниве години беа паметни и Донев беше во право кога велеше дека не сум во право дека Челзи пропаѓа.

..АПРИЛИЛИЛИ ХАХХАхахаха....хахаха.......хаха........ха....х....
giphy.gif

Немав желба за гледање, ама...

Chelsea team v Aston Villa: Courtois; Azpilicueta, Ivanovic (c), Miazga, Baba; Mikel, Fabregas; Pedro, Loftus-Cheek, Kenedy; Remy

Chelsea subs: Begovic, Jake Clarke-Salter, Matic, Oscar, Traore, Pato, Falcao

Уште Траоре место реми да играше.

Составот :icon_lol:
Пато изгледа во второ полувреме ќе го видиме, само не ми е јасно кога веќе ротира мора Микел коњот да го игра секогаш прва постава ццц.
Требало со два напаѓачи, да видиме како ќе функционират од старт ама ај и вака не е лошо.:D

Што се форсира толко Микел не ми е јасно?
Реми не заслужува ни сек да игра фудбал од како го направи она со Арсенал, ама така ти е кога немаш менаџер у тимот.

Останатото е добро... баш ме интересира како ќе се изиграат Лофтус и Кенеди.

Искрено за она што бранеше Куртоа сезонава ќе се најде замена, веќе ја имаме на клупа во Беговиќ.
Јас сум најмногу разочаран од него што и покрај слабите натпревари сезоанва и милион киксови за кои никој ништо не му рече, ниту навивачи му свиреа а он враќа со јадење гомна за клубот и споредување тренинзи како биле слаби и играл со слаби играчи за разлика во Белгиска репрезентација. Гомце, како што реков.
Тресе зелени за побогат договор, најискрено еве каде би бранел Куртоа освен Челзи, зборам за моментално поатрактивен клуб? Реал не, Баерн не, Барса не..?

Тресе зелени за побогат договор, најискрено еве каде би бранел Куртоа освен Челзи, зборам за моментално поатрактивен клуб? Реал не, Баерн не, Барса не..?
Баш. Кога читав ме потсети на Руни кога сакаше да си оди зошто Јунајтед немал доволно квалитетен тим... И нормално си крцна нов супер договор. :D

Зашто Реал не ??? Реал сигурно летово иде по еден од Де Геа/ Куртоа.

Зашто Реал не ??? Реал сигурно летово иде по еден од Де Геа/ Куртоа.
Не дека нема шанси ама пишуваше негде по нивнине весници дека конечно потклекнале и прифатиле дека Навас им е најдобар избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom