Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Коста и Азпи можеше. Баба лево и напред Траоре...па ако не иде добро накај 60та минута Коста влегува и забија. :D

Kakov slepec sudijava choeche...[DOUBLEPOST=1457804775][/DOUBLEPOST]Kakvi kopachi se ovie ej pogotovo onoj shupakot Beri...

Прашање на време е кога ќе не банираат со трансфериве. Патовци, Фалкаовци, Џилобоџовци и кој знае колку други трансфери ми изгледаат ептеен сомнитално. Зимаш играч на позајмица.....не ти игра...и си го враќаш.
Што знам...некако чудно ми изгледа сево ова, кој знае какви задкулисни работи се дешаваат...

Ama kako go ostavija...pa pravi mu faul, zut karton golem kur, sloboden od strana...

Koj kur pravite be picka vi mater retardirana?!?!

Каква е оваа одбрана ??? Па Меси овака одбраната на Леванте не ја минува. Одбраната увек не красеше и беше најбољи дел од кога го пратам Челзи. Ова е мизерија, ни во втора македонска го нема ова.

I Bari trebashe da leta ne znam kako nemashe zut dosega...

E sega ne znam dali go grizna mene ne mi licese tuku samo go provocirashe. Aj ke oladi nekoja utakmica.

За гризна малце ваљда хахахахах.....

Да не прекинав со замарање за клубов уште пред 2 години сеа можда ќе се нервирав ептен. А можда и не. Шо знам.....вас веќе гајле ви е за екипава уште демек ? Имате некаква надеж или конечно ви текна дека клубов стварно не знае кај тера?

Тери напаѓач. Права илустрација за сезонава.
Одбранава е циркус, ходајучи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom