Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не вервам да има никакви преговарања за Погба, овие шпекулации почнаа откако се зборваше дека после лошите резултати почнаа да купуваат играчи, се донесе Баба, Педро, Стонс би требало
И некои обложувалници ги паднаа коеф. За Погба во Челзи за секој случај

8725367a22627486c52953c24cfd771b.jpg

Последно уредено:

Него Тери ќе се враќа во состав или со Зума ќе игра? За на фентази ми е :)

Мурињо со изјава дека не ја отфрла можноста Погба да биди донесен кај нас :cautious:[DOUBLEPOST=1440169389][/DOUBLEPOST]
Коста која мафијашка фаца ја има хаха
како десна рака на некој нарко бос ми делува :D

Последно уредено:
Оскар и Мозес имаат некакви повреди и нема да се спремни за ВБА.

Pedro will wear the Chelsea No.17 jersey and fellow new signing Baba Rahman will now wear his preferred No.6.

CM8UkdhWwAA72K0.jpg

Одбиена 100 милионска понуда за Погба. Нека пробаат со Верати, или со Коке, опција пари плус Квадрадо на Атлетико.

Добар играч, но 100 милиони? Јувентус тотално одлепиле. Нека им ги плати Барселона наредна година, Челзи баш и не мора.

Јас сум поќе за Коке да се донеси, елеганција во движење е на теренот Коке ама нема теоретска шанса да се раздели од Атлетико Коке, барем не во блиска иднина. Лани ги одби Барселона и нема намера да бега, Коке е икона таму после Торес милениче му овај.

Абе не се млатите и вие, многу малце биле, Коке елеганција бил. Затоа ќе се мачиме со Сити.
Давај 200 милиони таму ако бараат и носи го, не само што ќе добиеме уште еден ѕвер до Матиќ туку и самодовербата и све ќе се качи на тимов чим зимаш засилување од 100 милиони, значи дека сите има да потат гз.
Ајмо Романе!!!

Абе не се млатите и вие, многу малце биле, Коке елеганција бил. Затоа ќе се мачиме со Сити.
Давај 200 милиони таму ако бараат и носи го, не само што ќе добиеме уште еден ѕвер до Матиќ туку и самодовербата и све ќе се качи на тимов чим зимаш засилување од 100 милиони, значи дека сите има да потат гз.
Ајмо Романе!!!
Искрен биди колку пати го имаш гледано Коке како игра? Дечкото нема слаба утакмица изиграно и е еден од клучните алки во Атлетико да не речам и најдобар играч му е. Статистиката со него и без него во тимот е разлика огромна, то шо не е достапен моментално е друга прича а за Погба нека се донеси не е проблем ако сакат и 300 милиони нека дадат синкир на татко ми се парите па да му ја мислам [emoji3]

За играч кој изиграл две солидни сезони во Сериа А, да дадеш толку пари треба да си луд. Коке не е ништо послаб од Погба, одличен играч е и сигурно би не чинел многу помалку.

Мачењето со Сити не беше поради тоа што го немавме Погба или слични играчи на него. Сплет на околности и лоша форма на почеток на сезона

Нема шанси да се земе Погба, ако стварно имало толкава понуда и била одбиена. Ама, добро е тоа што ова е показател дека се спремни да трошат доколку сметаат дека е потребно. И да, ако сакаат да донесат играч за кој знаат дека ќе има голем импакт на првиот тим, нека дадат колку сакаат.

Само што не зависи од нас. Јуве не го продава летово по ниедна цена, по Пирло, Тевез, Видал, нема шанси. Понуда имало, Мундо Депортиво пренесе, пренесе Ди Марцио и Скај Италија. Била одбиена експресно од Јуве.

Одбиена 100 милионска понуда за Погба. Нека пробаат со Верати, или со Коке, опција пари плус Квадрадо на Атлетико.

Добар играч, но 100 милиони? Јувентус тотално одлепиле. Нека им ги плати Барселона наредна година, Челзи баш и не мора.
Луд е трансфер пазарот години веќе така да ниедна сума да не те чуди од друга страна бараат суми од 100м-120 (понудената од сити) и ги одбиваат оти не е на продажба а и тој неќи да си оди така да свати го како рачка за да ги одбиват а то дали вреди 80-100м ќе си ќутам :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom