Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Луд е трансфер пазарот години веќе така да ниедна сума да не те чуди од друга страна бараат суми од 100м-120 (понудената од сити) и ги одбиваат оти не е на продажба а и тој неќи да си оди така да свати го како рачка за да ги одбиват а то дали вреди 80-100м ќе си ќутам :D :D

Чувајте го, слободно. Се надевам дека нашиве ќе погледнат накај Франција...

Чувајте го, слободно. Се надевам дека нашиве ќе погледнат накај Франција...
Немој да ме сватиш погрешно не мие целта да се исмејам или да омаловажам или да досадвам ко некои на пр NeymarJr итн само ти споделувам како стојат моментално работите.

А за ценење и вредност на играч јас гледам на сосем друг начин :)

Коке е совршен играч :) Го обожавам

Немој да ме сватиш погрешно не мие целта да се исмејам или да омаловажам или да досадвам ко некои на пр NeymarJr итн само ти споделувам како стојат моментално работите.

Таман работа, дискутираме. Знам и јас како стојат работите и знаев дека нема теоретски шанси да го продадете Погба ова лето. Само после поразот од Сити, мораше со нешто да се занимаваме.

Прашање на личен вкус, но јас би ги избрал Верати и Коке пред Погба, во било кое време.

Таман работа, дискутираме. Знам и јас како стојат работите и знаев деа нема теоретски шанси да го продадете Погба ова лето. Само после поразот од Сити, мораше со нешто да се занимаваме.

Прашање на личен вкус, но јас би ги избрал Верати и Коке пред Погба, во било кое време.
ЈБи додал дека и најбитното и покрај личниот вкус е што му е потребно на тимот. Коке е ѕвер нема дискусија :) исто и Верати.

Погба и Верати, не трипајте со Коке кој игра у системот на Чоло.

Верати на негови 22 години е еден од најдобрите играчи на неговата позиција шо сум ги гледал досега, како втор везен прогресира у играта како никој друг, и дефанзивно и офанзивно.
Ги има сите предиспозиции да стане еден од најдобрите везњаци за неколку години, 40м+Куадрадо како понуда за него не се ни размислува.
Останува уште интерес да покаже управата...

Исто ли како што и Видал изјавуваше дека го сака клубот и ќе остане до крајот на кариерата, така ли и Погба?

И кога веќе си фраер у др. фан клубови тагни ме :)

Исто ли како што и Видал изјавуваше дека го сака клубот и ќе остане до крајот на кариерата, така ли и Погба?

И кога веќе си фраер у др. фан клубови тагни ме :)
Не се тепај со мој камења мал си :)

Да бе како шо Монтоја ќе беше класа во Интер, и ред други тролашки мулти мислења :)

Погба и Верати, не трипајте со Коке кој игра у системот на Чоло.

Верати на негови 22 години е еден од најдобрите играчи на неговата позиција шо сум ги гледал досега, како втор везен прогресира у играта како никој друг, и дефанзивно и офанзивно.
Ги има сите предиспозиции да стане еден од најдобрите везњаци за неколку години, 40м+Куадрадо како понуда за него не се ни размислува.
Останува уште интерес да покаже управата...
Нема причина зашто ПСЖ би го дале за таа смешна сума Верати ( смешно со споредбена со денешни пазарни цени). И они не се слепи и знаат дека Верати е играчиште и дека ќе продолжи да се развива уште повеќе. А и финансиски јак тим се.

Псж не се надевајте дека ке продава дел од клучните играчи, поготово за такви суми.
Имат добар проект нешто како ние кога дојде Роман, финансиски се многу јаки и не му е проблем да купат некој играч или да му ја зголемат платата, во Франција се веле сила полека полека ке почнат и во ЛШ да имат успех и кад тад ке освојат зошто да не.
Верати евентуално во Барса ке оди, барем така изјави дека во иднина би сакал за Барса да заигра.

За тие пари се носат Ројс и Верати/Коке во пакет.
100 милиони за Погба :eek:

CNBB_trWIAAcVKF.png

CNBB_tuWwAEHEUg.png

Поубаво му стои кога е насмеан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom