Andy-95
The Slim Shady
Сакаме нејќиме мора да тепаме утре или готово, заврши сезоната !Тепаме утре или тешко?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаме нејќиме мора да тепаме утре или готово, заврши сезоната !Тепаме утре или тешко?![]()
Не гледаше Барса - Челзи бе?кој кур е овај кенеди, и зошто првпат слушам за него? Па уште и на подготовки бил? Што игра или и овој за извоз у Витесе е![]()
Јас мислам дека ќе излезе со истиот. Единствено ако го игра Зума стартер место Тери или Кејхил и ако одлучи Рамирес да не е стартер па да игра со Педро/Квадрадо. Мислам дека нема да сака да ризикува со Баба на оваа затоа што мора да се добие, единствена надеж ми е да одлучи да го стартува Педро наместо Квадрадо, иако има тренирано само два дена со тимот.Утре со каков состав ке излезиме или не се знај уште
Знам само Курто дека е стартер за другите не знам ништо
Не вервам да ризикува со новите. Мислам дека целосно со ист состав ќе почни единствено Куртоа место Бегович. Другото мислам исто ќе биди.Јас мислам дека ќе излезе со истиот. Единствено ако го игра Зума стартер место Тери или Кејхил и ако одлучи Рамирес да не е стартер па да игра со Педро/Квадрадо. Мислам дека нема да сака да ризикува со Баба на оваа затоа што мора да се добие, единствена надеж ми е да одлучи да го стартува Педро наместо Квадрадо, иако има тренирано само два дена со тимот.