- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Мене само Коста ме плаши со повредата, лани скоро на сите дербиња го немаше, тие зицерите шо ги изнапромаши со Барса да се чуди чоек плус видно здебелен е ... лошо лошо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа беше прва лоша утакмица од Реми од коа е у Челси, за дали е калибар и те како е. За улогата која ја игра како напаѓач од клупа, нема проблеми со завршницата, а оваа е луксуз кој ретко кој друг клуб го има.Јас кога се расправав тука за Реми дека не е играч за Челзи, Реми ти е Демба Ба играч таквите се топ за помали екипи Њукасл, Сотон, Евертон. Ке видиме како ке покажи времето ако воопшто го задржат во тимот шо не вервам
Не е добро да го нарекуваш Чех предавник.Куртоа беше одличен, од одбраната само Кејхил покажа нешто, Тери каснеше, бековите катастрофа жива, Озил и Окслејд се изнаиграја. Е сега средината најголемиот проблем вчера: Матич задоволителен, ама не можеше сам му требаше помош од некој, а тој некој требаше Рамирес да биди кој изиграваше крило 90 минути, Вилиан беше предобар, Азар и Фабрегас како едни од најдобрите лани вчера потполно затворени (браво за Арсенал како ги покри). Можи Микел повеќе работа ќе завршеше од Рамирес, ама ајде. Реми со онакво позиционирање и радиус на движење едино во калчото можи напаѓач да биди. Сега за измените малце: Зоума играше на неприродна позиција зато дозволи 2-3 шанси, Фалкао доста подобар од Реми но мислам далеку од Коста, ќе видиме сезоната ќе покажи.Оскар, задоволителен како стално ко ќе влези од клупа, имаше и најуба шанса но предавникот го прочита.До сабота двајца дефанзивци да се донесат и еден во средина ќе биди топ. Сепак само пријателски куп е ова, сабота ќе го видиме вистинскиот Челси за ова сезона.
П.С. Браво за Моу за потегот со медалот![]()
На страна се` и Минхен и се останато за клубо шо напрај ама стана предавник, сакале да признјаме или не !Не е добро да го нарекуваш Чех предавник.
Не збори глупости.На страна се` и Минхен и се останато за клубо шо напрај ама стана предавник, сакале да признјаме или не !![]()
Во фудбалскиот свет како се нарекуват играчите шо ќе преминат во најомразенио ривал ?! Ако зборам јас глупости ти објасниНе збори глупости.
Просто и едноставно е. Предавници се тие што ќе заминат во зенит во своја кариера во ривалски клуб, нешто како Ван Перси во Јунајтед и многу други. Чех има уште 3-4 години на максимално ниво и сакаше да биде стартер, после 11 години и се што има пружено и ти да го нарекуваш предавник ја воопшто не те сметам за фан на Челзи, туку на некои квази принципи за ривалства и пратење фудбал. Мада тебе не ти е прва глупост да треснеш откога си на форумВо фудбалскиот свет како се нарекуват играчите шо ќе преминат во најомразенио ривал ?! Ако зборам јас глупости ти објасни![]()
Сеа читав, агентот на Рахман потврдил дека е склучен договор. А по мене Роус од Тотенхем е подобра алтернатива. Не знам ...Ima i sansi i rahman da propadni.
Gledam rose od totenhem go baraat