Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се удира по глава Мурињо. Што се удира, кога на секој меч со посериозен противник го става Рамирес во прв тим? Баш ми е мило што вака му возвраќа.

Не играме лошо како за прв посериозен натпревар. Убаво загревање пред новата сезона.
Вилиан е ѕверка.

Hazard me interesira sho pozicija e?
Treba da se rastrca fa ne mi izigrava fabregas

Jebem ti defanziven fudbal,pusti gi be neka napagaat im da gi zdrobime u napad.Nekad moze kasno da bide za Mur.

Remy spie, terry spie, Falkao no comment, Hazard poke vreme na treva lezese odosto igrase, Murinjo isto taka nula, so eden zbor site losi samo Vilian zverka nikogas ne se ni posomnevav vo nego, Murinjo go vadi Remi go klava Falkao, Remi na edna noga da igra poke ke pridonesi vo igrata otkolku Falkao

Remy spie, terry spie, Falkao no comment, Hazard poke vreme na treva lezese odosto igrase, Murinjo isto taka nula, so eden zbor site losi samo Vilian zverka nikogas ne se ni posomnevav vo nego, Murinjo go vadi Remi go klava Falkao, Remi na edna noga da igra poke ke pridonesi vo igrata otkolku Falkao
a so drugata noga u ofsajd ke bide

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ме фати срам од играта на Ивановиќ.
Нов играч од средина.
Пак ќе бидеме шампиони.

Грешка беше и Реми што го извади на полувреме Мур,едини што може ќе даеше гол.
Хазард каква шанса промаши човече :facepalm: се на се бедна игра од наша страна.

Цел тим, освен Куртоа беа слаби денеска. Како посебно слаби би ги издвоил Ивановиќ, Азпилкуета, Азар, Фабрегас, Реми и Рамирес.
Ивановиќ еден добар центаршут немаше, видоа Арсенал дека ништо корисно не упатува и го оставија да нафрла. Во лоша форма е.
Азпилкуета направи глупост и на пријателската со Барселона, а денес според мене е виновен за голот, лошо ја читаше играта и се одлепи од Окслејд-Чембрлен и после нормално дека не можеше да го стаса. Азар и Фабрегас беа и доста затворени, никаква креативност од нивна страна.
Реми го приметив и на пријателските во САД, многу го фаќаат во офсајд. Добар напаѓач е, но за замена во второ полувреме, како стартер досега ништо нема покажано, уште од минатата сезона стои ова.
Рамирес, навистина се надевам дека ќе се реши некој да го пазари.

Најмногу ме загрижува тоа што формата на цел тим е слаба, се виде и на пријателските, се виде и денеска, а уште повеќе ме загрижува што нема веќе време да се влезе во ритам. Ми изгледа дека август ќе ни биде месец во кој ќе се губат бодови.

Немаме голгетер ако ни се повредва Коста, Реми е солиден ама не е достојна замена за Коста а Фалкао ... шта речи а не заплакати

Куртоа беше одличен, од одбраната само Кејхил покажа нешто, Тери каснеше, бековите катастрофа жива, Озил и Окслејд се изнаиграја. Е сега средината најголемиот проблем вчера: Матич задоволителен, ама не можеше сам му требаше помош од некој, а тој некој требаше Рамирес да биди кој изиграваше крило 90 минути, Вилиан беше предобар, Азар и Фабрегас како едни од најдобрите лани вчера потполно затворени (браво за Арсенал како ги покри). Можи Микел повеќе работа ќе завршеше од Рамирес, ама ајде. Реми со онакво позиционирање и радиус на движење едино во калчото можи напаѓач да биди. Сега за измените малце: Зоума играше на неприродна позиција зато дозволи 2-3 шанси, Фалкао доста подобар од Реми но мислам далеку од Коста, ќе видиме сезоната ќе покажи.Оскар, задоволителен како стално ко ќе влези од клупа, имаше и најуба шанса но предавникот го прочита. :( До сабота двајца дефанзивци да се донесат и еден во средина ќе биди топ. Сепак само пријателски куп е ова, сабота ќе го видиме вистинскиот Челси за ова сезона. ;)
П.С. Браво за Моу за потегот со медалот :D

Јас кога се расправав тука за Реми дека не е играч за Челзи, Реми ти е Демба Ба играч таквите се топ за помали екипи Њукасл, Сотон, Евертон. Ке видиме како ке покажи времето ако воопшто го задржат во тимот шо не вервам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom