Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Цела утакмица не ја гледав играв фудбал доаѓам и викам на мајка ми пуштај СК без мене не можат и прво поништен гол и одма после гол хохохо

Ме умревте бе копилиња. Ауф!

Не е лош Вилиан, не е лош воопшто.

И огромен наклон за нашата легенда Чех и Матиќ. Какви играчи, мајко моја.

Овој беше тој слабиот Чех? :D Их маме му ебем. Ама да, конкуренцијата прави и двајцата да се јаки со што грешка во 2 утакмици по ред значи смена на голот.
Ептен на мускули, Хауард одбрани неколку топки, но мора малце поконкретно, се гледа дека фали Коста. Овакви победи носат титула.

Богами и Евертон изиграа одлично во одбрана.
Чех одличен натпревар, сигурен на голот, двапати спаси две супер шанси на Лукаку.
Тери и Зума исто одлична игра, Зума за две сезони ќе биде во најдобри пет дефанзивци на свет.
Солиден натпревар имаа и Азпиликуета и Ивановиќ, Бане има недоволно добри нафрлувања.
Рамирес и Матиќ командуваа во средината.
Азар расположен ги седнуваше и на газ секаде го имаше.
Вилиан добар гол, висока оцена има денес, иако имаше понекое грешно додавање.
Квадрадо не е лош, трча доста, има добра техника, сепак сеуште му треба време за прилагодување.
Реми не ми се допадна како изигра денес, добро беше затворен, длабоко се бранеа Евертон и тоа не му даваше простор.
Фабрегас и Дрогба откако влегоа, ми се чини дека повеќе ја раздвижија играта.
И да прашам, пошто ми се зезна стримот, дали голот на Матиќ беше офсајд?

Е вака се станува шампион :)

Добра беше играта цело време, ама Евертон одлично беа поставени во одбрана и не оставаа никаков простор. Се чекаше цело време некоја индивидуална грешка.
Матич изигра одлично, а он кога игра добро Челзи не губи. Штета што му беше поништено она, а ќе беше јако да дадеше на почетокот кога претрча пола терен со топка. Квадрадо исто супер изигра, мислам дека можеме да бидеме задоволни од неговото деби. Вилиан веќе некое време игра во одлична форма, Хазард исто беше расположен вечерва. Зума веќе стандардно.

Ама најголема заслуга вечерва за мене има Чех. И во прво полувреме имаше одлична одбрана, ама она во второ :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Да не беше он, Зоки веќе ќе ми имаше пишано како Лукаку ни дал гол и не сме победиле, сме ја изгубиле титулата и што не. Вака си ќути :D

Богами и Евертон изиграа одлично во одбрана.
Чех одличен натпревар, сигурен на голот, двапати спаси две супер шанси на Лукаку.
Тери и Зума исто одлична игра, Зума за две сезони ќе биде во најдобри пет дефанзивци на свет.
Солиден натпревар имаа и Азпиликуета и Ивановиќ, Бане има недоволно добри нафрлувања.
Рамирес и Матиќ командуваа во средината.
Азар расположен ги седнуваше и на газ секаде го имаше.
Вилиан добар гол, висока оцена има денес, иако имаше понекое грешно додавање.
Квадрадо не е лош, трча доста, има добра техника, сепак сеуште му треба време за прилагодување.
Реми не ми се допадна како изигра денес, добро беше затворен, длабоко се бранеа Евертон и тоа не му даваше простор.
Фабрегас и Дрогба откако влегоа, ми се чини дека повеќе ја раздвижија играта.
И да прашам, пошто ми се зезна стримот, дали голот на Матиќ беше офсајд?
Чист офсајд беше

Единствен сум шо ми текна утакмицата кога Лампард постигна гол во 93та минута за победа против Евертон минатата сезона? :love:

tumblr_njmnjpWndA1shaydvo1_540.gif

tumblr_njmn6aa9Dc1shaydvo5_540.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom