Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Овој тим следните сезони има да гази во европа и англија секако со мали корекции.
Инаку, прво Евертон како се бранеше ме фасцинираше не им пуштија на Челси да направат да дадат гол 90 минути со цврсто организирана одбрана, второ оваа игра на Челси ме потсеќа на 2005/2006 кога газеаа на теренот и можат да се реорганизираат од напад во одбрана и обратно на еден ист натпревар, друго што ме импресионира е тоа што играчите функционираат како тим/машина, едино Хазард одстапува со својата индивидуалност, но и тој повеќе игра за тимот одколку целата игра да се врти околу него, а очигледно е преталентиран доказ за тоа е враќањето во одбрана и перфектното покривање, од секогаш сум поштувал тимови кои играат како тим со емоција и без некоја изразито звезда која ке се врти се околу него, рецимо целата игра во Реал е заснована на Роналдо, на Ливерпул лани на Суарез, Барселона со Гвардиола на Меси... и други примери, додека Челси изгледа на тим како Баерн со Хејнкес, Атлетико Мадрид... и остали слични.

Се на се слаб резултат али добра игра имаше што сеа за сеа е ок али ни доаѓаат П$Ж така да тука ќе ни треба подобрување за да ги пројдеме

hazard-signs-new-deal.img.png

Жената ја знаете, нели :D

Каков карактер човече алал да му е :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

988942_10153110875134614_2127454503553452301_n.jpg[DOUBLEPOST=1423749444][/DOUBLEPOST]Шо пара че зема Хазардињо се знај?[DOUBLEPOST=1423750469][/DOUBLEPOST]Screenshot_1.png

Последно уредено:
Eden Hazard's Chelsea career so far
- 147 appearances - 43 goals - 47 assists
- Europa League
- Chelsea POTY 2013/14
- 2x PL TOTY.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom