Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
The schedule for the games is as follows:

Wednesday 17 September - Chelsea v Schalke
Tuesday 30 September - Sporting Lisbon v Chelsea
Tuesday 21 October - Chelsea v Maribor
Wednesday 5 November - Maribor v Chelsea
Tuesday 25 November - Schalke v Chelsea
Wednesday 10 December - Chelsea v Sporting Lisbon

Победа против Шалке во првата и понатаму се ќе биде полесно :)

Се гледа дека учел од брат му како се изведува пенал. :)
Слободан = :drk:

Има шанса да го седне Оскар за некоја сезона на клупа.

Иначе последното околу Торес е дека останува уште агентот да одржи состанок со Челзи утре и да преговараат за парите кои Торес бара да му се исплатат, не знам дали дел или целата плата која би требало да ја земе во наредните две години кои му остануваат од договорот. Беа спомнати 6 милиони кои би му биле исплатени.

Нека прават што сакаат, само да се заврши веќе таа приказна.

Иначе последното околу Торес е дека останува уште агентот да одржи состанок со Челзи утре и да преговараат за парите кои Торес бара да му се исплатат, не знам дали дел или целата плата која би требало да ја земе во наредните две години кои му остануваат од договорот. Беа спомнати 6 милиони кои би му биле исплатени.

Нека прават што сакаат, само да се заврши веќе таа приказна.
Нешто во стил наредни две години вие ќе му плаќате по 4 милиони додека пак милан 3.5 што би му дошло дека ќе зема по 7.5 сезона плус бонуси...

Нешто во стил наредни две години вие ќе му плаќате по 4 милиони додека пак милан 3.5 што би му дошло дека ќе зема по 7.5 сезона плус бонуси...
Ова само он го може по алчен играч здравје ;)

Конечно си го покажа правото лице парољубецот... нека се гони што подалеку, доволно го исцица клубот до сеа.
Па ќе завршувал кариера во Челзи, ќе враќал форма, ќе се борел за прв тим... :tapp:
Дај боже конечно да го шитнат, нека доплатат ако треба само да заврши оваа агонија па слободно да го прогласиме трансфер периодов за најуспешен во историјата на клубот

Па се знае зошто он сака да остане цело време, а понуди други имаше барем лани, ако не и пред тоа. Втор најплатен играч во клубот, си зима пари секоја недела, а нема никаков значителен допринос за тимот. Може му се погодил и животот во Лондон и си го лади. Кој не би сакал. Само што да беше вистински професионалец, или ќе се трудеше и ќе си ја вратеше формата или уште пред две години ќе си отидеше негде каде ќе почне од почеток и ќе имаше шанса да го памтат сите како Торес, добриот напаѓач кој имал еден лош период, а не Торес најскапиот флоп.

Е да се гонат у курац! Баш кога играме со Марибор во Словенија, јас имам колоквиумска...!!!!!

Иначе се спомнува Реми како замена за Торес. Само не ми е јасно, пак ќе имаме еден повеќе од дозволеното на странци. Нема да се зачудам Гинкел или Салах да одат на позајмица. :) Тоа ако се купува напаѓач.

Последно уредено:
Вика Торес нема зборено со мене и ми нема кажано дека сака да го напушти клубот, така да во моментов немаме никакви планови за продажби/купувања :D

Мурињо за Коста: "We are trying everything for him to play tomorrow. He didn't train for the last two days. Today is the last day. If the reaction is positive he could be on the bench, if not, we don't select him. At the moment, I don't know."

Сепак само мала повреда, ништо озбилно како што пренесуваа некои од 4-6 недели. Би требало да е фит за наредното коло, освен ако не го повредат на квалификациите :cautious:

Вика Торес нема зборено со мене и ми нема кажано дека сака да го напушти клубот, така да во моментов немаме никакви планови за продажби/купувања :D

Се надевам ова е само една од неговите mind games :([DOUBLEPOST=1409319008][/DOUBLEPOST]И друга лоша работа, веднаш после натпреварите од ЛШ имаме тежок натпревар во ПЛ :/
Болдираните се дома.

Wed 17 Sep
7:45pm
FC Schalke 04

Sun 21 Sep
4:00pm
Manchester City

Tue 30 Sep
Sporting Lisbon

Sun Oct 5
2:05pm
Arsenal

Tue 21 Oct
NK Maribor

Sun Oct 26
4:00pm
Manchester United

Wed 5 Nov
NK Maribor

Sat Nov 8
12:45pm
Liverpool

Последно уредено:
Ок, Марибор со втор тим ќе ги тепаме. :D А и не се некои далечни патувања, освен ете малце подалеку Марибор што е.

Па Ван Гал кажа дека му требаат 3 месеци, така да може ќе се средат до тогаш :icon_lol:

Изгледа Челзи нејќе ништо да му плаќа на Торес...

Паметно. Нека сфати колку вреди. Мурињо ионака ни на клупа не го става. Сеа можеби ќе биде принуден поради повредата на Коста, али како и да е, јасно му е дека нема да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom