- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.267
- Поени од реакции
- 8.385
На caughtoffside ли прочита? =)
Еј ти бе научи кирилица да пишуваш а ? браво браво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На caughtoffside ли прочита? =)
Сеуште би можело да се случи, иако Ван Гинкел веќе ја одби понудата. Сега излегоа шпекулации дека Мурињо ќе проба да го убеди затоа што секако мора еден странски играч да оди негде. Ако доаѓа, ќе биде позајмица без право на откуп.A Van Ginkel kje go dzitkate nakaj Milan?
Citav deka Murinjo ne smeta na nego sezonava.
Џабе се ку*чиш овдека со кирилица/латиница, сигурен сум дека македонски си имал зацементиран кец.Еј ти бе научи кирилица да пишуваш а ? браво браво
Дали се надеваше дека Челзи би извлекол пари во било каков договор за Торес?http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/torres-loan-agreed.html ох мајкого дадоја без пари...
Грешка си Торес се трудеше да ја врати формата само што нонстоп го тераше некој малер. Некој црвен картон без врска, промашување на зицер итн.Па се знае зошто он сака да остане цело време, а понуди други имаше барем лани, ако не и пред тоа. Втор најплатен играч во клубот, си зима пари секоја недела, а нема никаков значителен допринос за тимот. Може му се погодил и животот во Лондон и си го лади. Кој не би сакал. Само што да беше вистински професионалец, или ќе се трудеше и ќе си ја вратеше формата или уште пред две години ќе си отидеше негде каде ќе почне од почеток и ќе имаше шанса да го памтат сите како Торес, добриот напаѓач кој имал еден лош период, а не Торес најскапиот флоп.
Prvi kandidat za Torresovog nasljednika biće Bony, a ne Remy.
Swansea traži 24m funti za njega.