Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@dragonsky некако како да не сум бил јас тој со дебилно мислење и постови :D

@dragonsky некако како да не сум бил јас тој со дебилно мислење и постови :D
Па не си де, има многу луѓе низ кајганава со дебилни мислења и постови. Ама според женевска конвенција сите имаат право на свои мислења и слободен говор изразувајќи ги истите. Сепак според истите тие права секој има право да реагира според своите вредности т.е. да го лајкне или да го игнорира членот. Е сега малце е дебилно што не може да се игнрориаат модератори, ама да... права...and stuff.

Ќе ти смислиме казна на крај на сезона, не се секирај :icon_lol:

Мислам дека би било фер да направиме една кладба со Донев во аватарче едно што ќе се носи цела сезона 2015/2016 а ? :D

Ако Коста даде 15+ гола во ЕПЛ и освоиме ЕПЛ следната сезона јас ќе го носам аватарот цела сезона.

Ако не даде 15- (т.е. 14 и помалку) и не освоиме ЕПЛ Донев ќе нсои цела сезона аватар.

Ако испадне само едно од овие еве ферски ќе постапиме ќе се сложиме дека двајцата по нешто сме погодиле и никој нема да носи аватар по не-негова желба.

Бива ? Ем ќе биде забавно да се прати сезонава, ем ставаме крај на дискусииве сега, а и за време на сезона.

:icon_mrgr::icon_mrgr:

Ееееее, уште пред два-три дена ти викав да смислиш нешто интересно, ти не. Ај утре потсетете ме, ќе се договориме :)

u2agaby6.jpg

Се сретнавме прееска, на исти места сме излагале. И другарка и е фино девојче :)

Планира некој друг од вас посета на мостот у блиска иднина?

https://www.facebook.com/YoBlow/media_set?set=vb.810438585&type=2

ај пробајте дали ќе ви даде да ги видите видеата, ги направив на public. пуштете погласно, водичот кажува некои доста интересни работи :)
Мераци. Ти посакувам во иднина пак да идеш :D

Планира некој друг од вас посета на мостот у блиска иднина?
На еден аџилак мислиш ? :D
При следна интересна сезона во која што ќе бидеме прво место до последно коло не би било лошо да се проследи еден таков меч..ама се додека забушаваат со се во клубот и дресови би им купил ни ништо...

@Донев ова Бало е ? Ова како што гледам прва сезона му е во играта а ?

Погба бе, не го гледаш на втората слика во средина до Лампард? :D
Ок, а колку години имаше кога откри дека имаш супер вид или дали можеш да испушташ зраци од очите ?

Кој нормален ќе го види Погба жити се...ма да добар е Бало, ако го отпуштиме Мурињо нека дојде он да прави трансфери :ROFLMAO:

Ок, а колку години имаше кога откри дека имаш супер вид или дали можеш да испушташ зраци од очите ?

Кој нормален ќе го види Погба жити се...ма да добар е Бало, ако го отпуштиме Мурињо нека дојде он да прави трансфери :ROFLMAO:
Пак Бало. По која логика Бало го покажуваат како игра ФМ на FFFtv?

Пак Бало. По која логика Бало го покажуваат како игра ФМ на FFFtv?
А бе која логика има Бразилец да игра за Шпанска репрезентација ? Ама ете бивало.

Што знам, од позади на Бало ми личеше, башка мислев дека коментираше дека Погба бил во тимот до Лампс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom