Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А бе која логика има Бразилец да игра за Шпанска репрезентација ? Ама ете бивало.

Што знам, од позади на Бало ми личеше, башка мислев дека коментираше дека Погба бил во тимот до Лампс.
Па да де. Погба игра ФМ со Челзи и си се купил самиот, си се ставил до Лапмард :D

Атсу не ми се гледа како некој претерано талентиран фудбалер. До сега два пати колку што ја гледав Гана никаде го немаше, чат пат ќе извади некој спринт и тоа е. Многу малце се нуди да учесвува во игра, незнам можеби со време ќе се подобри.
Микел вчера беше одличен, незнам што му се случува кога игра кај нас, ама за Нигерија секогаш добро игра, не се плаши да превземе одговорност кога е со топка.

Донев што е финтава со клипот Фабре - Дел Боске ?

а кој го сликал погба е прашањето сеа???

фабрегас ќе биде машина во челзи одвај чекам да го видам во плав дрес.ф

Атсу не ми се гледа како некој претерано талентиран фудбалер. До сега два пати колку што ја гледав Гана никаде го немаше, чат пат ќе извади некој спринт и тоа е. Многу малце се нуди да учесвува во игра, незнам можеби со време ќе се подобри.
Микел вчера беше одличен, незнам што му се случува кога игра кај нас, ама за Нигерија секогаш добро игра, не се плаши да превземе одговорност кога е со топка.

Донев што е финтава со клипот Фабре - Дел Боске ?
Чек не беше ти тој што ми кажа дека од 2 пати не се суди играч ?

Чек не беше ти тој што ми кажа дека од 2 пати не се суди играч ?
Точно, ама едно е напаѓач друго е крило.
Коста е играч за во 16-сетник. Гол играч, ако добие топка треба да мисли да даде гол, а не да се враќа и да учествува во игра, како на пример Торес.
Цела Шпанија беше за никаде, немаше еден расположен за игра кој ќе му создава шанси на Коста, значи да имаше 3-4 зицери и да ги утнеше тогаш ке кажев дека Коста е слаб и дека не го бива. Како минатата сезона Ба што праваше ако ти текнува. Соиграчите ќе го составеа со голманот, а овој ќе промашеш од 2 метри.
За крило се знае, треба да организира игра, да пробива да создава шанси, да учествува во игра. Атсу во двете утакмици никаде го немаше, како да му е страв да оди во дуел, премалку придонесе за Гана.
На тоа целев со коменарот.

Хм нечини ова со Фабрегас, ама и Дел Боске ја претера, премала минутажа му даде на светското. Како и да е од една страна и е добро за нас, нема да се троши за Шпанија и ќе има повеќе енергија за Челзи.

Поштувам (y) Ова само ќе биде уште подобро за мене во Мај.

(сеуште важи кладбата за носење аватар цела сезона ако Коста даде 14 или помалку и Челзи не освои титула и обратно)

Не, не важи. Добро што ме потсети, сега ќе се договориме во фан клуб :)

И ете се гледа дека некој се плаши од кладби знаејќи дека е грешка.

А јас па за попаметен го сметав, дури и аватар си сменив како подготовка за треблето и 20+ голови на Коста во следната сезона (n) Ништо, вака ако Коста не го бидне како трансфер и не освоиме титули да знаете Донев дека е крив (n)

Мислам дека би било фер да направиме една кладба со Донев во аватарче едно што ќе се носи цела сезона 2015/2016 а ? :D

Ако Коста даде 15+ гола во ЕПЛ и освоиме ЕПЛ следната сезона јас ќе го носам аватарот цела сезона.

Ако не даде 15- (т.е. 14 и помалку) и не освоиме ЕПЛ Донев ќе нсои цела сезона аватар.

Ако испадне само едно од овие еве ферски ќе постапиме ќе се сложиме дека двајцата по нешто сме погодиле и никој нема да носи аватар по не-негова желба.

Бива ? Ем ќе биде забавно да се прати сезонава, ем ставаме крај на дискусииве сега, а и за време на сезона.

:icon_mrgr::icon_mrgr:
Кладбата се прифаќа за носење аватар цела сезона 2015/2016. Значи од првиот ден на сезоната, до последниот.

Е сега, ние уствари не се сложуваме само околу тоа дали Челзи ќе освои трофеј ПЛ или ЛШ наредна сезона или не. За Коста да, ама не толку колку што го правиш ти, како што знаеш и самиот :D
А јас реков дека ќе биде добро ако Коста даде 15-20 гола во сите натпреварувања во првата сезона.
Па затоа, еве да речеме кладбата да е Коста да даде 15+ голови во сите натпреварувања, и да освоиме ПЛ или ЛШ. Ама, не може кладбава да важи од сега, него најдобро е да ја формализираме на почетокот на сезона 2014/2015. Зошто? Затоа што Коста уште не е играч на Челзи. Што ако не дојде, одма губам? Или што ако дојде, ама на подготовките се здобие со лоша повреда и ја пропушти сезоната, пак одма губам.

Значи да стои тоа 15+ голови во сите натпреварувања и да освоиме ПЛ или ЛШ засега, па на 16ти август ако треба ќе го модифицираме и ќе потпишеме. Постов оди во букмаркс. Одговара?

Кладбата се прифаќа за носење аватар цела сезона 2015/2016. Значи од првиот ден на сезоната, до последниот.

Е сега, ние уствари не се сложуваме само околу тоа дали Челзи ќе освои трофеј ПЛ или ЛШ наредна сезона или не. За Коста да, ама не толку колку што го правиш ти, како што знаеш и самиот :D
А јас реков дека ќе биде добро ако Коста даде 15-20 гола во сите натпреварувања во првата сезона.
Па затоа, еве да речеме кладбата да е Коста да даде 15+ голови во сите натпреварувања, и да освоиме ПЛ или ЛШ. Ама, не може кладбава да важи од сега, него најдобро е да ја формализираме на почетокот на сезона 2014/2015. Зошто? Затоа што Коста уште не е играч на Челзи. Што ако не дојде, одма губам? Или што ако дојде, ама на подготовките се здобие со лоша повреда и ја пропушти сезоната, пак одма губам.

Значи да стои тоа 15+ голови во сите натпреварувања и да освоиме ПЛ или ЛШ засега, па на 16ти август ако треба ќе го модифицираме и ќе потпишеме. Постов оди во букмаркс. Одговара?
Да де, многу јасно дека тоа ќе важи кога ќе дојде, ако се опамети управата нема да важи. Јасно е тоа :D
Ако Коста се повреди било кога во сезоната, губиш поради тоа што јас велам дека една од причините зошто Коста е лош трансфер е поради тоа што е injury prone. А ти ми идеш контра на тоа и велиш дека е супер трансфер што значи јас ќе бидам во право за негова повреда :D
Вака е премногу тебе многу повеќе ти одговара еден ваков тип, ама ајде бидејќи знам дека сум во право мал tweak ќе направиме.

16+ за тебе 15- за мене биват ? Еве иако јас реков само ПЛ ете и ЛШ нека влезат во кладбата.

Signed

Човекот со убав аватар.

Ајде добро. И на крај 15 голови ќе даде и ќе зажалам што сум се согласил на 1+ :ROFLMAO:

Ако Коста даде 16 или повеќе голови во сите натпреварувања и Челзи освои ПЛ или ЛШ, драгонски носи аватар.
Ако Коста даде 15 или помалку голови во сите натпреварувања и Челзи не освои ни ПЛ ни ЛШ, Донев носи аватар.

А што правиме ако даде 16+, а не освоиме ништо или пак даде 15-, а освоиме ПЛ или ЛШ? :D

15+ голови во сите натпреварувања (премиер лига +лига на шампиони + Фа куп + Карлин куп) е малце.
Значи во премиер лига може ќе даде 5 гола и лш 4 и ќе извади во некој од куповите со хет трик против Олдам, Милвоу и сл екипа и ќе го има скорот од 15 голови.
15 + голови само во Пл е тогаш за мене ќе биде погоден трансфер, не ми е гајле за адаптација ли слично, добро секако зависи и од минутажата и каква среќа ќе има со повреди.
Ако не се повреди и ја има минутажата на Торес од минатата сезона очекувам 15 +, немора шпицот да биде Коста може и некој друг истото го очекувам и од Лукаку ако биде прв извор.
Значи шпицот кој ќе биде прв избор на Мурињо за наредната мора да постигне 15 + погодоци ако сакаме титула.

Плус со креативни играчи до типот на Хазард, Оскар, Вилиан, Матич, Фабрегас треба да е ептен Торес да не постигне 15 гола. :)[DOUBLEPOST=1403442685][/DOUBLEPOST]
А што правиме ако даде 16+, а не освоиме ништо или пак даде 15-, а освоиме ПЛ или ЛШ? :D
#Мурињо аут. :)

Која позиција и да игра играчот, не можеш да му судиш од 2-3 утакмици. Можеби има пад на форма, има лош ден итн итн.
И да, се согласувам со Иван во врска со Коста. Ако дојде, 15+ голови во сите натпреварувања се малку, додека 15+ голови по ПЛ се океј и ќе го сметам за добар трансфер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom