Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мозес со гол против САД.
Реакцие на змејскита:
23:55 Хм добро е игра Мозес, сга ќе видив овија педерчиња од фан клуб кои су против црну верзију на Роналдију.... абе расисти.
00:00 - 00:30 Бреј ама е добар, абе сол прави по крило, а овија ми викав дека Вилијан бија подобар.... немој да ме јебете.
00:35 1:0 за Сад, па добро неможе све сам, кд овија други 10 играча су неспособни.
00:45 - 1:00 Чек да се освежу да му појде работа на Роналдињу па у второ да даде хет трик.
1:00 - 1:15 Бреј колко шансе ги направи ама овија неписмени, а плус и Хауард се поремети.... пушти гол бе педер да ги тролам у фан клуб.
1:20 2:0 за Сад. Епа кд сте глупи 10 шансе ви намести Роналдињо и неумате да дадете гол сга ќе га примите...
1:40 Пенал за Нигерију. Нормално кој друг него Роналдињо.... ајде мајсторе покажи му на оној каталонско куче како се шутира пенал....
Шут...... голлллл ааааааааааа :vozbud: :drk: :cuc:
1:50 - 3:33 Делириум, оргазам.... пијанчење до коску.....
3:33 Палење на лап топ, отварање на Мозилу.... 2 икона од десно букмарк, која води до КајганаЕМојаСудбина...
3:36 Ќе напишу само дека даја гол на не претерују...... :cool: (А ми си знаемо што значи)

Змејски (Мозес): Сви други (Вилиан, помалце и Ширле) 1:0

:pipi:

Како турска серија сме, уште ништо со трансфериве ццццццц

Ќе биде, до почеток на Светско еден ќе земеме, најверојатно Коста. Со Фабрегас ќе си играат курташак и ќе го потпишат таму во Август

Што да кажеме, еве Коста и Фабрегас ќе ги земеме, па ќе гледаме СП, па ќе коментираме како не сме биле најсјајни на пријателските, па ќе почнеме сезона и ќе бидеме возбудени, па после некое време ќе пцуеме некој за периодот со 1 пораз и 1 нерешено во лига и пораз од некоја рандом екипа у групите ЛШ, па пак ќе влеземе во добра серија, па накај Декември/Јануари ќе имаме некој топло-ладно период со отпаѓање од ФА и К1 Куп, за од Март до Мај да отпаднеме од ЛШ и да завршиме на трето евентуално ако Мурињо е во "форма" да завршиме и втори. И Донев ќе пише "Ете Коста даде 10ина гола, Ширле асистираше против Викомб у купот, Вилиан даде 5 гола, прва сезона им е има време, следната газиме", а следната пак ќе менуваме 3-4 играчи и така.

Ете ви спасив време да не се замарате :D

Заборави да спомеш Мурињо ако не освои ништо следната, добива ЦРВЕН од Роман.

https://vine.co/v/MD2dA5xajpz
Dem skillz :cuc:

Заборави да спомеш Мурињо ако не освои ништо следната, добива ЦРВЕН од Роман.
Е за ова не сум баш сигурен, мислам дека и ништо да не освои освен ако не се деси куршлуз би ја почнал и следната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom