Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Лукаку сам себе убијал. Криво ми е малце што нема да добие прилика ама после сите изјави против Челзи плукање што не добил прилика и се понаша како тинејџер, не ни заслужува. Најверојатно после СП и ќе биде продаден, еве и самиот изјавил така. То е ко си глуп, самобендисано чукаре.

За Фабрегас не знам шта речи и коју поруку послати.

Тачно. Многу добар артикл. Особено ми се допаѓа авторот кога вика дека " para quedarse con el 55% del club balear a partir del próximo 1 de julio, fecha en la que expira el pacto de sindicación que Serra Ferrer tiene firmado con otro consejero" а не е далеку од вистината и со "ue le da absoluta autonomía para elegir el cargo que quiera ocupar en el club. La intención del mallorquín era continuar en el equipo de su tierra, pero la peculiaridad del pacto de sindicación le ha alejado de cualquier posibilidad de decisión y él entiende que en estas condiciones no puede seguir."

Дефинитивно го делам мислењето.
Џони ла ханта еста муј лока.[DOUBLEPOST=1402168707][/DOUBLEPOST]
Сите трк у фан клуб Арсенал, пуцки обавезно.:D
Да им го пратиме ова ?
tumblr_m5mqvhqBiX1ro8ysbo1_500.jpg

Дајте бе превод не сум гледал Шпански сапуници на времето. :)

Во моментов играат Шпанија и Салвадор пријателска. Диего Коста игра во прв тим. Чисто за споредба последната пријателска на Шпанија беше против Боливија и Торес даде гол. Ај баш да видиме дали против моќниот Салвадор Коста ќе даде 2 гола.[DOUBLEPOST=1402172431][/DOUBLEPOST]А исто и Фабрегас и Коке се во прв тим.

Зошто би не интересирал Коке ?
Него кога го спомна нели во Атлетико играше Амц позиција ?

ФАБРЕГААААААААААААААС :vozbud: :vozbud:

https://www.youtube.com/watch?v=Bb_DBifBvOA

Ова е пишано lightheartedly, немам пишано ништо негативно за Фабрегас, чисто да не ме цитирате вие што не сфаќате некои работи како што се има случено за некои други фудбалери
[DOUBLEPOST=1402175415][/DOUBLEPOST]Го извадија Фабрегас (n)
Виља го ставија за да му помогне на Коста да даде гол против моќните Салвадор :vozbud:

Последно уредено:
Фабрегассссссссс пукнете

Коке ин Матич аут јеееее

Го извадија Коста сепак нема смисла, ова е пријателски натпревар мора малце да се попушти во ваки натпревари нема смисла со Коста во тим да се игра 90 минути подобро е да се има милост.

Инаку Коста денеска "изигра" 74 минути, а Торес на последниот меч изигра 61 мин.

КОСТАААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе тоа погоре е дека Абрамович (или некоја компанија на Абрамович) ќе го купува клубот Мајорка. Што значи дека и таму ќе се праќаат по 20 играчи на позајмица. Плус се збори дека ќе му префрлел одговорност на син му повеќе да се замара за Мајорка за да добие искуство за после него да може да го превземе Челзи :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom