Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Толку многу младинци купивме дека му е досадно на Абрамович не дека некад ќе заиграат во прв тим.:icon_lol:

Оскар
'The two years have been unbelievable for me. I think next year will be the same for me and Chelsea. I want to stay here for many years like Terry and Lampard have.'
(y)

'JT won't play this weekend and I don't think he will make Atletico but let's wait and see.'

Конечно нешто официјално (y)

За изборот на тимот во недела и разговорите со клубот рече приватно е, ништо не кажува.[DOUBLEPOST=1398426593][/DOUBLEPOST]Ептен им ја отежнува работата на новинарите :ROFLMAO:

'Atletico are playing on Sunday because Valencia played in the EL last night, if it was another team they would play tonight.'

Дечки од фан клуб Валенсија ако го читате ова, стварно фала, најбољи сте што 5-0 победивте во 1/4 финалето :D (y)

Убаво си направи.

Никој од повредените не се враќа, бар така рече. Дури и Хазард...

'Hazard is out for Sunday's game, I don't think he will make Wednesday but let's wait.'

Ок, без Тери,Лампард,Чех,Микел,Хазард ќе треба да им играме ? И ако ги елиминираме стварно срамота ќе биде за Атлетико....ма да гајле им е битно со срце играат.

Не му верувам за Хазард.:icon_mrgr: Него како го истрола новинарот што мрчеше дека и Атлетико играле во Недела.:cuc::cuc::cuc:

Би требало Хазард да биде спремен за Среда ќе го очекувам , се надевам нема да се изненадам :свиркам:

Битно за финалето ќе играат. (Тери,Лампард и Хазард)

10177291_782808835071400_1215696502399597819_n.jpg

Шта речи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom