Рамирес и си заслужи таков бан. Најголем сељак, копач, гнида од играч. Не ми се верува дека сеуште игра во Челзи. Тотален идиот, со вакви негови потези еве колку е добар, кога највеќе треба тој прави глупост да му ебам црната лејка мутава. Се надевам дека на Мурињо ќе го излепрша од тимот.
Сега ќе јадеш критика.

Рамирес е добар играч, перфектен за системот на Мурињо.
Може да трча 120 мин без престан, непредвидилив од никаде може да извади некој шпринт и за секунда да се најде во гол шанса. Технички е солидно поткован за дм позиција.
Сезонава е 100 % надвор од форма, ама сети се што правеше сезоната кога освоивме лш. Какви партии имаше таму, практично беше невозможно да се помине покрај него и во офанзивата даде добар придонес.
Е сега општо познат е проблемот со Бразилците и неговиот менталитет. Ретко кој успеал да направи долга кариера како Гигс, Лампард, Џерард.
Ќе играат 3-4 сезони на врвно ниво и толко. Многу лесно ја губат желбата за фудбал на највисоко ниво, поготово во пл.
Во моментов ми текнува на Сандро, Андерсон, Жо, па донекаде случај е и со Рафаел.
Конкретно да правиме муабет за нашиве Луиз, Оскар, Рамче.
За Рамче пишавме, Луиз имаше перфектна партија против Манчестер (неколку партии пред и после тоа - врвот на неговата форма од како е тука. ) После тоа почна да се однесува незрело, неконцентрирано.
Оскар сезонава првите 6 месеци беше незаменлив, ми се чини да го имавме Иниеста во тимот, со таа форма ќе успеше да го седне на клупа. После трансферот на Мата буквално застана, не одигра ама баш ништо (исклучок Арсенал).
Поента ми е дека многу се трудат додека да се пробијат во првиот тим, е откако ќе успеат и ќе забележат сезона- две добри игри после тоа ги снемува.[DOUBLEPOST=1398378842][/DOUBLEPOST]
Точно еве од Февруари до сега немаме ниеден играч купено и тоа е доказ дека нема да купуваме играчи што не ни требаат
Знам дека постов ти е саркастичен ама ај ќе одговорам.
Ги продадовме Мата и Брујн, тие пари ги искористивме за трансфер на Салах и Матич.
Трошевме ама не од џебот на Роман.