Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш што сакам да се деси? Да излеземе со овој тим и да победиме. И да не казнат поради тоа што сме изнеле послаб тим и поради тоа што сме победиле.
Или уште подобро да излеземе со прв тим и да не казнат пошто не ги чуваме играчите што може да резултира со губење на Англиска екипа во Европа.
А ако извадиме нерешено ?Заради првото нема да ве казнат, ако се случи. И Јунајтед еднаш изведе ослабната тим против Хал во последно коло, ама победи со 0-1 и не доби казна, додека пак имало неколку случаи кога клубот се соочувал со санкции заради изнесување на 'ослабнат тим'.
А ако извадиме нерешено ?
Мене ми е дебилна работа тоа. Ако играш со "послаб тим" сам се казнуваш. И што Арсенал изиграа против нас 6-0 и ? Ги казнија пошто слаб тим имале ?[DOUBLEPOST=1398292423][/DOUBLEPOST]Море подобро што изгубивме од Сандерленд сега ќе требаше да вадиме играчи од нафталин за да се бориме за резултат против Ливерпул.
fixed.Супер си е Шварцер.
И со Хиларио ќе завршевме работа ама со Шварцер не треба да се грижиме дека ќе прима голови.
Замисли си дегажман во 90 при резултат 1:0.Барем е сигурно ја фаќаше топката против Атлетико , за уметничкото лизгање му простувам јбг не се раѓа секој фудбалер![]()
Не ми е 100% сигурен ама едно 90% сум сигурен во него дека нема да киксне, а еве оставам 10% за грешка што на секого може да му се случи.fixed.![]()
Нај искрено сметам дека тимов е ок. Мислам добро одбранава малце вришти ама ќе играме офанзивно. Не би ми сметало да им играме вака на Ливерпул иако Суарез и Стариџ со душа би чекале ваков Челзи мислам дека би можеле некое бодче дури и со ваков тим да играме. А не верувам.Ако планира сите да ги одмара што ќе играат против Ат Мадрид ќе биде интересно. Вака нешто му доаѓа.
Ба
Ширле Салах
Лампс Гинкел
Матич
Кол Аке Кристенсен Калаш
Блекман.
![]()
Некој се раѓа и голманБарем е сигурно ја фаќаше топката против Атлетико , за уметничкото лизгање му простувам јбг не се раѓа секој фудбалер![]()