Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
шоккккккккккккккккккккккккккккккккккк срце искочииии од радостттт не ми се веруеее ејјјјјјјјј

извинију се на мајку ми што дојде да ме тепа извадија сам гу од памет али не можеше да издржу а да не се раздеруууу Челзиииииииииииии!!!!!!!!!!

Дембааааааааааааааааааааааааааааа мајчиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииин :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ААААААААААААА мурињоо човече како ги погоди замените, празник празникккккккккккккккккккккккккккк :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:vozbud::vozbud:

Dembaaaaaaa baaaaaaaaaaaa , murinhooooooooooooooo

Igrac na natprevarot

Cehillllllllllllll

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да ве ебе Ба...не бива Македонија дадела гол...ццц... а играчите кур не ги боле..секако кога ќе си отидат милионите ги чекат...

Дека е драгонски да каже дали ќе кркам ластици?:D
Абе, нешо ми текна, шо викате за Премиер и ЛШ да ги освоеме?

ЛЕЛЕ ШТО НАПРАИAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Тоа бе момции.....:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

За вакви утакмици се живее, гледа фудбал, навива. Од сега па натаму ако некој тука пише- каже дека не верува во Челзи сакам администраторите да му дадат перманентен бан.

Ги преживеав најдолгите 7 минути во мојот живот, чуство што на никој не му го посакувам.

Неможам доста е утре ќе пишуваме.... .

Челзи, Мурињо Ширле мр. Ба, целиот тим, сите легенди Ева, Змејски фала ви за овие прекрасни моменти ве сакам ситее....... :icon_mrgr: :love: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Decki cestitam i vi posakuvam da dojdete do finaleto...se najdobro podobri bevte :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom