Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
watch

Ve molam

Ко го швркна Ба голот ко срипав од столче и како што ми беше подизваена тастатурата од бирото си иба мајката:D
Ќе ми пукнешпе срцето последните 5 мин. толку возбуда немав од ко шуткаја пенали со гејчестер во финалето.

Честитки на заслужената победа на Челзи,одлична игра покажаа сите играчи а пред се добра тактика и одлични замени во прав момент на Мурињо.

Честитки и од мене, заслужена победа па кој сака шо сака нека речи. Го пишав ова и после победата ваша против Сити (првата на Стемфорд) кога сите пак почнаа со тоа- Еве го ова среќава Мурињо и слични такви работи...не, не е така. Само Шампионскиот дух може да донесе вакви победи, конценцатрција до последен момент е најбитна.

Мило ми е што барем една Англиска екипа ќе биде во големата 4-ка (можи и 2 ќе видиме :) ), пошто доста го оспоруваат квалитетот на Англиската лига во последно време.

Тери и Кејхил се можда најдобриот тандем во ПЛ, Тери е како виното, колку е постар толку е поквалитетен, а Чех докажа дека е еден од најдобрите голмани на светот (сеуште).

Мурињо- стварно му симнувам капа. Колку и да е контраверзен, се работи за голем стручњак. 2 измени кои го сменија текот на натпреварот. Е сега гледам јас Инвајдер напишал дека сите сите менаџери би ги направиле истите измени, не е така. 100000% сум сигурен дека сите мислеа дека Торес ќе биде втора измена, не Ба.

Аи аи аи... што се дешава со влез во полу-финале. Па замислете да освоиме ЛШ :eek:

Иначе стварно Мурињо отрчал за голот за да им каже на Ба и Торес да се вратат во одбрана? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom