Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добра утакмица, се одморија неколку играчи. Можда не требаше да го стави Азар, ама со оглед дека изигра 35 минути, а утакмицата немаше некое јако темпо, не верувам дека многу се изморил. Без Рамирес против ПСЖ, веројатно е дека Лампс со Луиз пак ќе играат во средина, Оскар и Азар сигурно позади напаѓачот, само прашање е дали Вилијан или Шурле. Торес се надевам нема да стартува, т.е. се надевам Ето ќе се опорави. И да, супер што после долго време и Кол поигра малку фудбал. Ептен се забрадил, сака „Брадата“ да го имитира можда. :D

E aрно тепавме убава работа е тоа ( покрај грешките ) :свиркам:

Колку гола има Лампард во ПЛ ? 5 или 6 ? Пошто коментаторот рече 5...

ТЕПАВМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

10157301_656269007755947_96862050_n.jpg
:свиркам:[DOUBLEPOST=1396725286][/DOUBLEPOST]
10153790_10152385456882259_6001665368845438201_n.jpg

Ем то е. Пред две години 3 гола против Наполи 1 против стоук,сега 3 против Стоке 1 против ПСЖ ќе биде.

Ок, типична Челзи игра за сезонава. Сакам да му се заблагодарам на Мојс што го купи Мата бидејќи да не се случеше ова немаше да го земеме Салах. Добивме 40м за играч што кога ќе ја добиеше шансата не ја искористуваше, а од друга страна земавме играч за малку, што има голем потенцијал и сите шанси си ги искористува 100% без да се буни знаејќи дека ќе си ја добие шансата.

Топ за Лампард баш ми е мило конечно што беше во игра за време на досуден пенал, криво ми е што Хазард ми беше капитен на фантази ама мило ми е што сепак изненадувачки бев во право дека Салах ќе треба да добие шанса. Требаше можеби и Рамче да игра со Матиќ ама веќе тоа се докажа дека не функционира. Шурле ко Ширле си изигра, направи пар утакмици добри и сите се попаливте а факт е дека тој е играч што во сезона од 50 меча ќе блесне 5-6 пати. Ваљда има уште една добра утакмица во него до крај на сезона.

Се на се добра победа за кревање на самодовербата пред се, во верба во Бог, Македонец до гро..не бе ова на митинзи се кажува...како и да е ги елиминираме ПСЖ, јака утакмица ќе биде, ќе не стреви срце и то.

#хехе

Ова со Салах ти реков дека е што сакам да биде а не што викам дека ќе се деси, затоа изненадувачки :D[DOUBLEPOST=1396731894][/DOUBLEPOST]ЛЕЈ У КУРАЦ СТВАРНО МАНОВАР УШТЕ ПРЕД МЕСЕЦ КАЖА ДЕКА ОТПАЃАМЕ ОД ПСЖ И ДЕКА ОСВОЈУВАМЕ ЕПЛ...ЕЈ АКО ОТПАДНЕМЕ И НЕ ОСВОИМЕ ЛАСТИЦИ ЌЕ ЈАДЕШ ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom