Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Svigja mi se novio dres :cool:
Btw. Treba Ashley da go pustat barem edna minuta na terenot, da mu tekne da se obrici, ne ni trebat popovi u vakvo mlado zlatno timce ( se razbira so isklucok na odredeni čkorovi ) uploadfromtaptalk1396634266713.jpg

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Само мене ме интересираат младиве ? :D

1-0 против Стоке на полувреме, Данецот го дал голот

Како Торес и ти :ROFLMAO:

2-0 Кивомја !

Тешко беше да се биде јас на работа, после поразот од Псж. Ме сотреа од заебавање. Многу бев разочаран. Дури и порничи престанав да глеам. Чуму да се радувам на туѓата среќа.

Али сега идемо весело за реваншот:

Neka ni e so srekja deneska, nie da tepame, konkurentite da izgubat. Kje bidam otsuten 1 nedela i nema da mozam da gi gledam narednite 2 utakmici ama rezultatite ke gi pratam. Pozdrav :-)

Е и јас нема да пишувам за време на утакмицава ама да знаете дека се надевам дека ќе играме со лажна 9ка, лажна 8ца и лажни навивачи...oh wait..

UTC !

Еј и јас нема да бидам тука за составот, ама би требало да стигнам да гледам.

Ccc sto napravih... :D

Мала криза и одма бегате, пластика... :)

Со Стоке сме играле м ?
Колку сум гневен на тој тим, сакам 5 да им дадеме. На Британија не растурија од тролање, по половина час неможеа да ги дигнат од трева, џубриња. :)

Мурињо да ги седне најслабите од Париз, т.с состав без Аспликуета, Луиз, Лампард, Оскар, Торес, Ширле.

.......................................................................Ба............................................................................................................Вилиан............................................Хазард......................................................Салах...............................................................Матич....................................................Рамирес........................................................................Кол...................................Тери....................................Кехил..................................Бане...........................................................................................Чех.......................................................................................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom