Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
BkUSa0yCYAETkfa.jpg:large

Ако остане и следната сезона све у пичка да им ебам.:mad::mad::mad:
Според секоја логика ако презентира дресот за следната сезона тоа и ќе се деси.:facepalm:
Еј оваа за на аватар каква е , крцкалче :icon_lol:[DOUBLEPOST=1396609997][/DOUBLEPOST]Незнам дресот не ми е толку добар како што го имаа оваа година . Супер е не е лош сепак FOREVER BLUE , ARE YOU ? :love:

14582_1528144290745530_1145996823_n.jpg

Само за реклами вреди :icon_lol:[DOUBLEPOST=1396610342][/DOUBLEPOST]
1484260_618565298237281_1289695135_n.jpg
и му стое дресов :свиркам:

Последно уредено:
Мене ми се свиѓа дресот. Нема грешка кај нас никогаш. Ако го начекам како лани што земав, одма го купувам.

Лани:
Наполи - Челзи 3-1
Челзи - Стоук 1-0
Челзи - Наполи 4-1
Годинава:
ПСЖ - Челзи 3-1
Челзи - Стоук ???
Челзи - ПСЖ ???

If u know what i mean.:icon_lol:

Добар дресов, али сегашниов е бољи и срамота ќе биде да не земеме некоја титула со него.:P

Мене ми се свиѓа дресот. Нема грешка кај нас никогаш. Ако го начекам како лани што земав, одма го купувам.
И тоа што викаш , освен овој што ме нервираше тоа црвеното :

new-chelsea-homes-shirt.jpg

Дресов е перфекција, еден од поубавите дресови што сме ги извадиле некогаш. Браво. Во прва прилика го земам.

Мене лично не ми праи многу ќејф, некако ми сметаат тие линиите. Но, како и да е, тоа не е битно, битен е амблемот кај срцето, битно е играчите да даваат 100% од себе. ДОколку го направат тоа во вторник, можен е пласман понатаму!

Јебо вас дрес, Ето утре нема да игра а најверајатно ни во Вторник, што значи да не кењам пред време али со Торес да тепаме 2 гола разлика е немогуча мисија. Исто Мурињо кажа дека Торес имал иднина во Челзи, се надевам дека не е сериозен, а за Лукаку не сакаше да коментира, изгледа ништо ни од него во Челзи.

Дресов некако веќе виден. А и ми праќа некои старомодни вибрации.
Мурињо го бива за вакви видеа. Солидна кампањава, ама сепак гостинските ваљда ќе бидат подобри.
Инаку малце да внесам контроверзии во темава "Мурињо е причината за последниве 2 пораза" discuss.

Цела Англија збори дека Мурињо ке се откачи од сите 4 напаѓачи, хедлајн е на сите Англиски спортски весници квартетот на Челси.
Никој ништо не збори за претстојниот натпревар со Стоук.

Well done, Jose.

Цела Англија збори дека Мурињо ке се откачи од сите 4 навивачи, хедлајн е на сите Англиски спортски весници квартетот на Челси.

Well done, Jose.
Од сите четири навивачи?

Скроз заборавив на пресот поради дресот :D
Остајте што збори. Ето ништо чудно да го видиме против ПСЖ штом нејќеше да каже датум. На почеток на јануари и Мата имаше иднина во Челзи. Не дека викам Торес сигурно си оди, ама...
Јас уствари сметам дека поголеми се шансите да остане него да си оди.

Мхм. И еден од Оскар и Хазард ќе продавал за да има пари да купи нови играчи :ROFLMAO:

Го прочитав и тоа за Хазард и финансирањето за летниот шопинг, само ако го пишев овде, ке ми се нафрлевте како хиени :P

Цела Англија збори дека Мурињо ке се откачи од сите 4 напаѓачи, хедлајн е на сите Англиски спортски весници квартетот на Челси.

Well done, Jose.
Не си грешка бе, 4 навивачи имаме, мајка му на Тери,мајка му на Лампард, татко му на Ешли и комшиката на Тери, другото се пластика :D

Него кои 4 напаѓачи бе ?

Торес,Ето,Ба..кој ни е четврт ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom