Еј оваа за на аватар каква е , крцкалче![]()
Ако остане и следната сезона све у пичка да им ебам.
Според секоја логика ако презентира дресот за следната сезона тоа и ќе се деси.![]()

Само за реклами вреди

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј оваа за на аватар каква е , крцкалче![]()
Ако остане и следната сезона све у пичка да им ебам.
Според секоја логика ако презентира дресот за следната сезона тоа и ќе се деси.![]()
И тоа што викаш , освен овој што ме нервираше тоа црвеното :Мене ми се свиѓа дресот. Нема грешка кај нас никогаш. Ако го начекам како лани што земав, одма го купувам.
Од сите четири навивачи?Цела Англија збори дека Мурињо ке се откачи од сите 4 навивачи, хедлајн е на сите Англиски спортски весници квартетот на Челси.
Никој ништо не збори за претстојниот натпревар со Стоук.
Well done, Jose.
Мхм. И еден од Оскар и Хазард ќе продавал за да има пари да купи нови играчиСе исправив бе![]()
Мхм. И еден од Оскар и Хазард ќе продавал за да има пари да купи нови играчи![]()
Не си грешка бе, 4 навивачи имаме, мајка му на Тери,мајка му на Лампард, татко му на Ешли и комшиката на Тери, другото се пластикаЦела Англија збори дека Мурињо ке се откачи од сите 4 напаѓачи, хедлајн е на сите Англиски спортски весници квартетот на Челси.
Никој ништо не збори за претстојниот натпревар со Стоук.
Well done, Jose.