Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Nareden vikend treba da se tresne od zemja Arsenal na mostot, normalno ako sakame titula. Ne bea neshto wow i protiv ochajnion totenhem. Poraz i neresheno ni pod razno.

Ептен ќе згусне сеа на врвот ако тепаат Ливерпул и Арсенал во заостаната и Сити барем на 2 од трите :cautious:
Нерешено или (недајбоже) пораз наредниот викенд и готова е приказната сезонава... Сити може ќе кикса до крај, но неверувам и Ливерпул (макар и да одиграат нерешено со нас на Енфилд)

Арсенал има да го еде јако на Мостот следниот викенд. Не само затоа што сме подобри и играме одлично во дербиња, туку поради поразов од вчера, и Мурињо и сите играчи има да бидат повампирени и да леат крв за да се истури тој бес поради поразов. Арсенал доаѓа у убаво време.:noze:

Челзи да освои титула 2.9 коефициент. Пошто ми стана навика да ги споменувам кеофициентите :D

Сериозни сте со муабетиве ? Ако не ги тепаме Арсенал нема титула ? Нема врска, сте ги прецениле останативе екипи. А да бидеме реални и победа од 10-0 против Арсенал пак не ни значи титула.

Повеќе од еден месец не играм спортска, па има еден чуден феномен, шо типувам уз муабет, све погаѓам. Затоа, честито нека ни е Премиерлигашката титула, а во ЛШ повеќе среќа наредната година, четврт - финале сепак не е мала работа и противникот беше подобар. АЧИРИБУЧИРИБА

Од кој ќе изгубиме во 1/4 финале ?

Close-up-of-explosion-of-champagne-bottle-cork2.jpg

Чекајте прво Галата да ги пројдеме, па после ќе мислиме на Арсенал. Сега е времето да се покаже карактер! Кај е сега крофната?!

Иначе кога почнавте со песни, па еве да ве прашам ,може знаете или пак ќе испобуричкате на нет и најдете.
Гледајки Челзи ТВ пред некоја недела, имаше една емисија во која тогашната екипа 98/99 мислам од таа сезона, имаа снимано спот а песната немам појма која беше. И сите така зберени во студио, пееја по некои делови од песната. Е сега, барав тогаш цела вечер, да најдам видео на јутуб, но безуспешно.
Па еве ви предизвик, ако веќе имате слободно време... :D

Од мене предизвик: Да ми каже некој кога го имавме Fly Emirates како спонзор на дресовите ? Кога дојде Роман, кога дојде Мурињо или пред Роман ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom