Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Офтопик:
Тоа е вистинскиот муабет. Многу се возбудуваат по фанклубовиве, кога преговараат некој нов играч, па гледаат таму видеа од некои си лиги како португалска, швајцарија, холандија, незнам белгија и слично и го гледаш играчов трча, дрибла, крши нозе и одма среќни откриле топла вода. И после гледаш доаѓа ликот во ПЛ и добар дел од нив кога ќе влезат меѓу тешкашите од одбраните овде, од типот на Саумптентон, Соук и слично неможат да мрднат, зашто физичките барање не се исти. Ова памтам се случување кога го договаравме Кагава, и гледам видеа таму влага меѓу сите, дрибла, го напишале демек азискиот Меси незнам што и овде се гледа не е таква работата. Со рака на срце, играчи као Хазард, Суарес и слично го прават и овде истото, ама тоа се многу малу од оние што ги гледале по јутјуб пред да дојдат у премиер лига.
У врска со Салах, претпоставувам дека твоево мислење држи вода барем за почетоков на неговава кариера у ПЛ Не сум го гледал на повеќе од 6/7 натпревари, ама од тоа што сум видел, ми седи дека ќе му треба време барем да се прилагоди на грубоста у премиер лига, ама има време за него, ако добива солидна минутажа може се да биде.
На нас ни даде по еден гол на двата натпревари... :icon_mrgr:
Ама ти велам некако просечен играч ми е за пл, начинот на кој ги поминува играчите и стилот на водење на топка во Англија не поминува.
Имаш пример со Бен Арфа, речиси цела кариера му помина во повреди.
Хазард е нешто друго, топката секогаш му е блиску до нозете и добро се гради.
Добро, Бејл успеа со тој стил, ама него шут многу го вади.

Како и да е ај да не зборувам на празно, бидејќи го немам гледано, мислењето го добив според Јт видео од 3 мин.
Времето ќе покаже кој е во право.

Па уште прашуваат зошто....
Цел ден мислам на работа дали потпишал или не, у меѓу време колега (фан на Мануре) цело време ми вика дека потпишал.
Доаѓам дома уклучувам официјална и форум, ама официјалната каснеше со пуштање и онака рандум одам на страна и баш налетувам од прва на мислењто на З.

Што даље имплицира.... за малце срцев удар. :icon_mrgr:

Ни на крај памет дека е тоа во прашање.... :)

Само се надевам дека имал и други пациенти како мене. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom