dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово бе ?![]()
На нас ни даде по еден гол на двата натпревари...Офтопик:
Тоа е вистинскиот муабет. Многу се возбудуваат по фанклубовиве, кога преговараат некој нов играч, па гледаат таму видеа од некои си лиги како португалска, швајцарија, холандија, незнам белгија и слично и го гледаш играчов трча, дрибла, крши нозе и одма среќни откриле топла вода. И после гледаш доаѓа ликот во ПЛ и добар дел од нив кога ќе влезат меѓу тешкашите од одбраните овде, од типот на Саумптентон, Соук и слично неможат да мрднат, зашто физичките барање не се исти. Ова памтам се случување кога го договаравме Кагава, и гледам видеа таму влага меѓу сите, дрибла, го напишале демек азискиот Меси незнам што и овде се гледа не е таква работата. Со рака на срце, играчи као Хазард, Суарес и слично го прават и овде истото, ама тоа се многу малу од оние што ги гледале по јутјуб пред да дојдат у премиер лига.
У врска со Салах, претпоставувам дека твоево мислење држи вода барем за почетоков на неговава кариера у ПЛ Не сум го гледал на повеќе од 6/7 натпревари, ама од тоа што сум видел, ми седи дека ќе му треба време барем да се прилагоди на грубоста у премиер лига, ама има време за него, ако добива солидна минутажа може се да биде.
Кој трансфер ?
Не бевме толку активни кога освоивме лш.![]()
Someone answer this man !Мене повеќе ме интересира зошто З му скратил 5 години од животот![]()
Па уште прашуваат зошто....
Абе, и ја се заебав.Ни на крај памет дека е тоа во прашање....
Само се надевам дека имал и други пациенти како мене.![]()