Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Зоки 5 год ми скрати од животот...
Не очекував дека ќе удриш толку ниско. :unsure:

Честито ново засилување ( ради реда)...

Играчов го немам гледано, кога играше против нас не ми остави некој голем впечаток...
Го погледнав 2-рото видео што го објавил Гоки и после 3 минути изгасив.

Скептичен сум за овој трансфер, такви претрчувања во пл ќе успеат еднаш во 20 обиди од кои 15 пати ќе биде собран со клизач, а тоа резултира со повреди.

Не ја гледам поентата во овој трансфер, таков тип на играч веќе имаме... на позајмица во Витесе Атсу, а можам да кажам дека сличен играч е Марин.
Ама добро ајде веќе е тука, може само да мрчиме.

Зоки 5 год ми скрати од животот...
Не очекував дека ќе удриш толку ниско. :unsure:

Честито ново засилување ( ради реда)...

Играчов го немам гледано, кога играше против нас не ми остави некој голем впечаток...

Скептичен сум за овој трансфер, такви претрчувања во пл ќе успеат еднаш во 20 обиди од кои 15 пати ќе биде собран со клизач, а тоа резултира со повреди.

Не ја гледам поентата во овој трансфер, таков тип на играч веќе имаме... на позајмица во Витесе Атсу, а можам да кажам дека сличен играч е Марин.
Ама добро ајде веќе е тука, може само да мрчиме.

Или едноставно да го пратиме во Ливерпул.;)

Ќе официјализираат некогаш за Мата или каков им е планов?

Trabzonspor President: "We agreed terms with Ba . After Torres' injury Mourinho made it clear that they didn't want to let go just yet"

:cautious:

@Иван CFC who the fuck is Зоки ? :confused: - чекај малце за мене го имаше или што е работава ништо не разбирам :icon_lol:

Патем за сите играчи до сега што дојдоа во Челзи бевме скептични . Земавме играч ист тип како и Вилиан ама баш ист е , ајде да не ги направам близнаци ќе речам сличен :) . А под водство на Мурињо мислам дека играчов ќе го бидне , мислам :)

МАТА ОСТАНУВА

Trabzonspor President: "We agreed terms with Ba . After Torres' injury Mourinho made it clear that they didn't want to let go just yet"

:cautious:
Е и напаѓачиве сакав да ги чепнам во пораката, ќе биде забавен остатоков од сезонава :D

Офтопик:
Тоа е вистинскиот муабет. Многу се возбудуваат по фанклубовиве, кога преговараат некој нов играч, па гледаат таму видеа од некои си лиги како португалска, швајцарија, холандија, незнам белгија и слично и го гледаш играчов трча, дрибла, крши нозе и одма среќни откриле топла вода. И после гледаш доаѓа ликот во ПЛ и добар дел од нив кога ќе влезат меѓу тешкашите од одбраните овде, од типот на Саумптентон, Соук и слично неможат да мрднат, зашто физичките барање не се исти. Ова памтам се случување кога го договаравме Кагава, и гледам видеа таму влага меѓу сите, дрибла, го напишале демек азискиот Меси незнам што и овде се гледа не е таква работата. Со рака на срце, играчи као Хазард, Суарес и слично го прават и овде истото, ама тоа се многу малу од оние што ги гледале по јутјуб пред да дојдат у премиер лига.
У врска со Салах, претпоставувам дека твоево мислење држи вода барем за почетоков на неговава кариера у ПЛ Не сум го гледал на повеќе од 6/7 натпревари, ама од тоа што сум видел, ми седи дека ќе му треба време барем да се прилагоди на грубоста у премиер лига, ама има време за него, ако добива солидна минутажа може се да биде.

Ова не е ништо налето какви бизниси ќе фрчат во Челзи има да се чудеме :icon_lol: , не ќе знаеме кој влегол кој излегол :)

Откај змејски Зоки кога не се вика така? :D

Од кај знаеш бе ти ја како се викам и како им се преставувам на други луѓе ?

Ваљда по името Змејски=Зоки
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom