dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Фан клуб Челзи keepin' it real.Abe olabavete neka fati upm ako saka...tuku kazete ke polozome nekoj ispit ili slabo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фан клуб Челзи keepin' it real.Abe olabavete neka fati upm ako saka...tuku kazete ke polozome nekoj ispit ili slabo ?
Имам испит у сабота,книга неам фатено
Да,во сабота.. убаво читате
Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat muИ ја полагав оваа сабота де. И пошто да не закаснам, јбг ретко у периодов, фаќам со такси да идам и ми вика: И во сабота на факултет, и ја викам испит...и ми вика: Син ми на електро има полагано у недела вечер кај Макрадули.![]()
Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat mu![]()
Ако го донесат Баrкли, им простувам![]()
Што може да очекуваш од фан на Арсенал (Макрадули)..
Edit> Не бил он,брат му бил![]()
И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?![]()
И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?![]()