Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Имам испит у сабота,книга неам фатено :eek:
Да,во сабота.. убаво читате

И ја полагав оваа сабота де. И пошто да не закаснам, јбг ретко у периодов, фаќам со такси да идам и ми вика: И во сабота на факултет, и ја викам испит...и ми вика: Син ми на електро има полагано у недела вечер кај Макрадули. :D

Што може да очекуваш од фан на Арсенал (Макрадули)..

Edit> Не бил он,брат му бил :D

И ја полагав оваа сабота де. И пошто да не закаснам, јбг ретко у периодов, фаќам со такси да идам и ми вика: И во сабота на факултет, и ја викам испит...и ми вика: Син ми на електро има полагано у недела вечер кај Макрадули. :D
Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat mu :icon_lol:

Ете вие сте се фатиле за Мата како да е крај на свет а не сфаќате дека има и полоши работи од тоа Мата да си отиде...на пример да полагаш во недела вечер кај Макрадули.

Da, striktno u nedela u 20 casot se polaga kaj nego, ama ne ovoj Jani, brat mu :icon_lol:

Ја па мислев за Џани е. :D Т.е. не бев ни сигурен дали Џани е воопшто професор на електро. Мала дигресија од Мата добродојдена е секако.

Ако го донесат Баrкли, им простувам :LOL:

Јас само во случај на освојување на ПЛ, евентуално ЛШ(иако фантастика ми е ова годинава). Или Диего Коста на лето. Скромно... :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Абе Мата што направи, почна дури и за испити да се прави муабет.:) Супер си е дискусијава како што кажав, не ни знам колку страни се напишани во теков на денов.(y) Јас чекам да се официјализира транферов, некако се разочарав...нема врска, има живот после Мата.:D

Што може да очекуваш од фан на Арсенал (Макрадули)..

Edit> Не бил он,брат му бил :D

Едитов :pos:
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 02:34 ---
А бе кој е модератор на религија ? Да фатам врски да не ме казни ако отворам тема за живот после Мата :D

И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?:D

И на крај кога Мурињо ќе го замрзне трансферот ќе биде најсмешно. Ќе останат со нешто в раце овие од Јунајтед. Ама што? Наградно прашање?:D

Тоа ќе биде тролинг на векот, не само на Јунајтед туку на цела седма сила во Англија.

Почнува на буквата К...

Спојлер:Кагава

Ja bi go prodal Mata edinstveno kako trampa za Runi. Drugacije nikako. Inace dosta so ispitive, 3 ispita imam narednive denovi. :coffee:

Aко зборуваме реално сите го засакавме . Нема кој не го сака во клубот . Придонесе многу за клубот , но ете дојде Мурињо и од некоја страна беше а и не беше во плановите негови , е сега тоа е тоа . Но го знаеме Мурињо знаеме на што се е подготвен само за да биде тој во центарот на вниманието . Па ништо чудно да се појаве на пресконференција кога ќе има и да се појаве заедно со Мата и двајцата насмеани Мата да рече : "Останувам тука не одам никаде , го сакам клубот а и навивачите , среќен сум и ќе се борам за место во првиот тим , Му е најдобриот трењер на планетава" , а Мурињно у негов стил : " ТРОЛАЊЕ " . Ако уште ова го видам значи дефинитивно Мурињо оскар треба да добие , иако ОСКАР го има не му е потребно ништо моментално :icon_lol:. А искрено речено Мата сакав да остане , повеќе од се сакав но јас не одлучувам , одлучува најбрилинатната управа на светот , најпосакуваната , неверојатната , една и единствена на планетава , онаа што се бори за иднината на клубот , таа која води жестоки битки со иднината на младите играчи , таа која прави совршена бизнис политика , таа која сите клубови ја посакуваат , дами и господа како што напоменав еднаа и единствена , таа која ја сакаат сите на светов , сите фанови на клубот се заљубуваат во неа , една и единственаа Дами и Господа ви ја преставувам , дами и господа ви ја преставувам ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ...... Која ??? - Која ??? - Која ??? .....

Управата на Челзи .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom