Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
нема грешка лукаку е машина за диего, се покажа една година екстра и одма тешки милиони за него, и после ке даваат пак еден куп пари за да го вратат назад Лукаку

Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.

Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?

Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.

Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо. :pos:

ChelsTransferGossip@ChelsTransfer
41m
According to Sky Italia, Chelsea is close to signing Mohamed Salah! New offer to Basel: €15M + bonus. #CFC #LFC (via @GugliCannavale)

Така ли ќе ни мачкаат очи сега?
Не можам да се помирам...како да сме изгубиле титула у 90+...

Си гледам видеа за Мата
Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци. :D

Змејски го исчисти ли пиштолот, немој да заглави има да те убијам. :D

Јас најсериозно се надевам дека ќе дојде Руни само за да видите што ќе направи Руни во Челзи. Не е поентата дали е добар или не, прашањето е дали Руни би бил добар транфер и играч во Челзи.

Па како и да се вклопи, по ефективен x3 и покорисен ке е од шпанското дрво што го имаме во нападот.

Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо. :pos:
Знам како му е и јас исто не се нервирам што си одат играчи од наша екипа се додека ја имам честа да си седнам како господин и во живо да гледам како игра играч како Кагава..ма каков Меси каков Роналдо Кагава на нивни години рак ќе лечи.
Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци. :D

Змејски го исчисти ли пиштолот, немој да заглави има да те убијам. :D
За што да се убијам бе ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom