Фан Клуб: Челзи

Член од
23 април 2012
Мислења
438
Поени од реакции
653
нема грешка лукаку е машина за диего, се покажа една година екстра и одма тешки милиони за него, и после ке даваат пак еден куп пари за да го вратат назад Лукаку

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.177
Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.

Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?

Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.
Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо. :pos:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
ChelsTransferGossip@ChelsTransfer
41m
According to Sky Italia, Chelsea is close to signing Mohamed Salah! New offer to Basel: €15M + bonus. #CFC #LFC (via @GugliCannavale)

Така ли ќе ни мачкаат очи сега?
Не можам да се помирам...како да сме изгубиле титула у 90+...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Си гледам видеа за Мата
Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци. :D

Змејски го исчисти ли пиштолот, немој да заглави има да те убијам. :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас најсериозно се надевам дека ќе дојде Руни само за да видите што ќе направи Руни во Челзи. Не е поентата дали е добар или не, прашањето е дали Руни би бил добар транфер и играч во Челзи.
Па како и да се вклопи, по ефективен x3 и покорисен ке е од шпанското дрво што го имаме во нападот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо. :pos:
Знам како му е и јас исто не се нервирам што си одат играчи од наша екипа се додека ја имам честа да си седнам како господин и во живо да гледам како игра играч како Кагава..ма каков Меси каков Роналдо Кагава на нивни години рак ќе лечи.
Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци. :D

Змејски го исчисти ли пиштолот, немој да заглави има да те убијам. :D
За што да се убијам бе ?

Kajgana Shop

На врв Bottom