Откупната клаузула му е 32 милиониRumour: Chelsea to offer Romelu Lukaku + £32m for Atletico Madrid striker Diego Costa
Добраааа...![]()
До толку ли не ја сфаќате поентата ... па собираме пари за да си го вратиме Борини.![]()
Ја сфаќаме беА бе ми текна за кого собираме пари од транферов на Мата..ја па глуп се чудам...БОРИНИ БЕ ! БОРИНИ !
Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо.Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.
Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?
Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.
Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци.Си гледам видеа за Мата
Па како и да се вклопи, по ефективен x3 и покорисен ке е од шпанското дрво што го имаме во нападот.Јас најсериозно се надевам дека ќе дојде Руни само за да видите што ќе направи Руни во Челзи. Не е поентата дали е добар или не, прашањето е дали Руни би бил добар транфер и играч во Челзи.
Знам како му е и јас исто не се нервирам што си одат играчи од наша екипа се додека ја имам честа да си седнам како господин и во живо да гледам како игра играч како Кагава..ма каков Меси каков Роналдо Кагава на нивни години рак ќе лечи.Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо.![]()
За што да се убијам бе ?Е така убаво, а ние тука со Змејски се нервираме зошто го нема да потпише, па да се рокнеме како чоеци.
Змејски го исчисти ли пиштолот, немој да заглави има да те убијам.![]()