Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај пошто и фанови на Јунајтед читаат, како идете со постови кај вас у фан клуб ? Има некои 100% информации како лани ? Да знам дали да барам материјал за цитирање или ? :D :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Незнам што лошо ни стори Мата, па да го осудиме на пропаст.
Знае ли дека нема ќорав трофеј да види.... :icon_lol:

Добар муабет сте направиле, добар гледам имало и :drk:само на крај ќе останат само жуљеви.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Fanovi na Junajted ke ve zamolam da ne spamirate na temava :D
Gledam vo fan klub junajted dragonsky pisal 1 post i odma mu se sipavte 10 dusi,a vie tuka cel den otekuvate.
Не, драгонскај се испонаша многу несоодветно за себе и затоа му се сипале, што и да значи тоа. У принцип, у фан клуб јунајтед со барем 60% од членовите можеш да е разбереш човечки ако се испонашаш нормално!
Пробајте со кој било почнувајќи од мене, што у принцип седам настрана од ваквиве препуцавања (и партиски препукувања за ситни партиски дневнополитички поени :P) ако сакате на нашиот фанклуб, ако сакате на вашиот, ако сакате и на неутрален у темата за БПЛ и ќе видите.
Ама да се влезе у средина на туѓ фан клуб, кај што како што гледате е многу нервозно и тензично у моментов, скоро сите со ПМС, и да се испонашаш ко недоветен, неможеш да најдеш на аплауз!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.238
Поени од реакции
8.341
Незнам што лошо ни стори Мата, па да го осудиме на пропаст.
Знае ли дека нема ќорав трофеј да види.... :icon_lol:

Добар муабет сте направиле, добар гледам имало и :drk:само на крај ќе останат само жуљеви.

Што мислиш ти ние од Сити ке видиме трофеј?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не, драгонскај се испонаша многу несоодветно за себе и затоа му се сипале, што и да значи тоа. У принцип, у фан клуб јунајтед со барем 60% од членовите можеш да е разбереш човечки ако се испонашаш нормално!
Пробајте со кој било почнувајќи од мене, што у принцип седам настрана од ваквиве препуцавања (и партиски препукувања за ситни партиски дневнополитички поени :P) ако сакате на нашиот фанклуб, ако сакате на вашиот, ако сакате и на неутрален у темата за БПЛ и ќе видите.
Ама да се влезе у средина на туѓ фан клуб, кај што како што гледате е многу нервозно и тензично у моментов, скоро сите со ПМС, и да се испонашаш ко недоветен, неможеш да најдеш на аплауз!
Прво не постои фразата несоодветно за мене пошто од мене се може да се очекува
Второ постот беше сатиричен односно не ви спомнав ваш клуб туку си пишував како да се наоѓам во фан-клуб Челзи иронијата being дека во фан клуб Челзи повеќе навиачи на Јунајтед него ли на Челзи.
Трето и кај нас е тензично па ни доаѓаат фанови од друга екипа да ни коментираат како ќе ни го купеле најдобриот играч последниве две години не наиде на негативна реакција.

Инаку мене не ми е гајле многу за одговорите што ги добив очекував такво нешто башка и не беше премногу сериозен постот на GTFO (а и овој :) ) :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
ако е ова некој договор за во јуни да дојде Руни, ова е и повеќе од одлично според мене, Мата и така и така формата му е во надолна линија, не играше, беше незадоволен, плус гледам и добра цифра се спомнува, така да ке видиме што ке биде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ Цела среќа па формата на Руни е во нагорна линија..oh wait тоа беа неговата коса и тежина :D

А бе ми текна за кого собираме пари од транферов на Мата..ја па глуп се чудам...БОРИНИ БЕ ! БОРИНИ !

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.974
^ Цела среќа па формата на Руни е во нагорна линија..oh wait тоа беа неговата коса и тежина :D

А бе ми текна за кого собираме пари од транферов на Мата..ја па глуп се чудам...БОРИНИ БЕ ! БОРИНИ !
Дебелиот е MOTM неколку кратно досега, прв асистент, и уште 5-6 голчиња како средишњак.
Знам дека не го сакаш Руни, ама да кажеш дека не е во форма сезонава, треба дебели тегли да имаш на очи.
Среќа Мурињо не го забележал тоа досега.:unsure:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дебелиот е MOTM неколку кратно досега, прв асистент, и уште 5-6 голчиња како средишњак.
Знам дека не го сакаш Руни, ама да кажеш дека не е во форма сезонава, треба дебели тегли да имаш на очи.
Среќа Мурињо не го забележал тоа досега.:unsure:
Не бе, го сакам Руни али не во Челзи.
Солиден си е сезонава нема збор за тоа дека е најдобар играч на Јунајтед до сега. :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932

Ако мислиш дека Руни не е класа и еден од подобрите во Премиер лига стварно со дужно поштовање немаш појма од фудбал, јас кога би се прашувал Руни без размислување би го сменил за Мата.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Леле бе фб е чудо, не престанав да се смеам....

За оние што читаат Македонски портали една ексклузивна вест....

„Она што беше за издвојување е дека Мата веќе утре ќе ги има медицинските прегледи во Манчестер, а викендот ќе го одработи и првиот тренинг со Јунајтед. Оваа информација ја пренесоа коментаторите на спортската телевизиска програма Арена Спорт, кои вршат директен пренос од полуфиналниот натпревар на Олд Трафорд. “

Секако ова е информација од прва рака....

Иначе во продолжение на програмава на радио шупликамеснкидол се појави вест дека сонцето утре ќе изгрее со задоцнување од 45 мин поради поправки на светлосните уреди и ќе изгрее од запад. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако мислиш дека Руни не е класа и еден од подобрите во Премиер лига стварно со дужно поштовање немаш појма од фудбал, јас кога би се прашувал Руни без размислување би го сменил за Мата.
Јас најсериозно се надевам дека ќе дојде Руни само за да видите што ќе направи Руни во Челзи. Не е поентата дали е добар или не, прашањето е дали Руни би бил добар транфер и играч во Челзи.

Kajgana Shop

На врв Bottom