Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Па стварно, влезе и одма супер асистенција за Рамирес. После и пеналот да го дадеше и одлично ќе беше. Штета што го утна, озбилно.

пс. Некако добро му стои вака кратка коса. Ама и по ситен како да ми е сега :D

Утре не ме е галје кој ќе игра, сакам победа. Манчестер утре ќе се како авион без две крила и со расипан мотор, ќе биде за срам ако дозволиме тој авион да лета. :)

Ќе испрати Хазард една ракета и ќе го сруши авионот, шо се секираш. :icon_lol:

Сте пишале за малиов Патрик Банфорд дека дал гол за Дерби К, истиот е од Мк Донс така ?

Гледав малце Витесе. Атсу некако највеќе ми остави впечаток, има стил на Бејл само кој знае како ќе се развива.
Пиазон многу слабо изигра многу беше лабав и незаинтересиран за игра. Де Брујн беше Дрогба за него. :)

Бертранд солиден за Вила, добро се позиционира само му фалат утакмици во континуитет. Негледам нешто што Шо го има а Бертранд го нема.

За утре што знам, Манчестер ќе биде ослабен многу,ама со нив никогаш не се знае. Многу пати победа против нас им била отскочна даска за формата. (3:3)
Реално да правиме муабет сезонава се тиња ама далеку од тоа дека треба да се потценат.
Може да се случи исто сценарио како против Арсенал, случајна шанса гол и после да се затворат.

Очекувам минимална победа од 1:0 и тврд натпревар.

Претпоставка за состав.

......................................Торес................................................
.......Хазард.....................Оскар.......................Вилиан.........
.......................Микел.......................Рамирес........................
......Кол................Џон......................Кехил...........Аспи.........
......................................Чех....................................................

Влегување во игра на Мата и Матич во второ.

Не знам дечково за која екипа навива ама мислам дека сосема добро го пренесува чувството на гледање на натпреварот :
Mene bivsata mi trcase pred tv na prsluk i na gakji.Koga bese polufinaleto barca-celzi,jas takov nakurcen cel,duri i zilata na celo mi se poznavase i mislev deka u sekoj moment ke napravam super saiyan transformacija,ona ide i so nekoi glupi prasanja me zamara i zemav ja zakluciv u spalna :icon_lol:
:icon_mrgr:

1512283_10153075485452588_1508625_n.jpg

Вечер само да не примат брз гол како со Саутемптон и Ливерпул, копиљина се они ќе не фатат на контри, али пак ако им дадеме ние гол у први 15 минути има да им ја скршиме кичмата.
Имам големи очекувања од утакмицава, ако ме разочараат ќе им ебам матер на сите.:vozbud:

Кој е овој Пирез? Кој се овие Леганес?:eek:

Born 20/2/93 in Montevideo, Uruguay
A tall, right-footed striker with good stamina, Jhon, after recovering from a 10-month injury lay-off, spent the 2012/13 season on loan at Leganes in the Spanish third tier, where he returned for the current campaign in early August.

While he was unable to establish himself as a regular in the side last season, Pirez still managed to have a relatively productive campaign, and ended his time in Spain having played 10 matches and scoring two goals. He played a total of 241 minutes of football for Leganes.

Previously with Defensor Sporting in his native Uruguay, he has played for his country at Under-16, Under-17 and Under-20 level where he made his debut at 17.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom