Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Лампард, какво играчиште само Челси има, штета што го газат годините ...

Утре мора Мурињо да го смени составот барем 90% ако не и 100.

Добро може ли овие од Фа да се толкави дебили.
Прво играме во последен термин со Сити, па веднаш натпревар со Арсенал во вторник, наместо да биде среда, па гостување во Њукасал и тоа во најран термин, наместо да стават во понеделник. цццц :mad:
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 20:43 ---
Напредна верзија на Рамбо. :cool:

Ни смета кога е 2 недели пауза, ни смета кога играме секој 2 ден, никако да ни се погоди.:DBTW Баш му е гајле на некој за купов, се кладам и у Среда да игравме Муриљо ќе ги пуштеше Шварцер, Де Друјн, Есиен итн.

Мене ми е гајле за купов :D
Ама да секако без разлика кога ќе игравме со истиот тим ќе настапевме.

Барем годинава нема зашто да се нервирате за 3 утакмици во една недела... Имаме 2 различни 11-ки што како и да се склопат се квалитетни.

Не е толку проблем за играчите што ќе играат, и во сабота да игравме, па после во среда, пак истите ќе играа. Проблемот е што до вчера си се спремал за битна утакмица со најголемиот конкурент за титула сезонава, и после тоа имаш само еден ден да се спремиш за уште една утакмица против градски ривал.

Правам муабет дека можеа да ни дадат ден повеќе пауза.
Ај за купов и така и така ама натпреварот од пл можеше да оди во понеделнички термин од 9, а не да биде во сабота во 13:45.

Каква врска има составот на Мурињо или важноста на купот со пауза. Не е човечки три тешки натпревари да се играа со најминимална пауза. Ама ај...

“Одличен натпревар на Торес! После големото промашување во првиот дел не исчезна од теренот како што тоа му се случуваше во последните две сезони.”

“На теренот работеше за тимот, го креираше првиот гол и на крајот беше награден со победоносен гол за нас. Веруваше до самиот крај, му зборувам дека мора секогаш да верува и дека мора да игра, а резултатот ќе дојде.”

“Фернандо Торес не заборави да игра фудбал, тој има многу проблеми со играта од кога е во Челси, но и понатаму е напаѓач од светска класа. Ќе продолжиме и понатаму да работиме на неговиот став и самодоверба.”

“Се надевам дека овој натпревар и пресвртот кој го направи после големото промашување, значат пресврт во неговата кариера и враќање на старите патеки на успехот”- изјави Мурињо.

Јас реков дека ќе го памтам по добро. Реално нема шанси за легенда да го памтиме, ама сега за сега некаде е на ниво со Кежман,Креспо. Зависи како ќе изигра до крај на договорот ќе видиме како ќе напредува :D

Може до пензија ќе остане, а до тогаш ќе биде нај заслужен за секоја можна титула која ќе ја освоиме, а ќе ги има многу :D

Замислете за 2-3 години веќе да не му ги памтиме првите 2 години и да го сметаме за легенда на клубот :D
Аха, можеби и ќе заборавиме. Како ги опнавме на гладно срце 50 милки :D
Еве нека не се 2-3 нека се 5-6 сезони (ако го држи газ да игра толку) за тоа чудо да се деси треба најмалку да е тука некаде со Дрогба по број на постигнати голови, да ни донесе со одлучувачки гол ЛШ, да реши едно 2-3 ФА куп финалиња и барем 1Лига куп трофеј, две сезони да е најдобар стрелец во ПЛ и со негови голови директно против ривалите да ни донесе БПЛ титули...

Научна Фантастика :pos:

Да не беа скандалите на Муту и тој ќе беше во друштвово :icon_mrgr:

Пред минатата сезона и 22та гола беше на ниво на Верон. Ако остане до пензија и секоја сезона дава 22 гола може до ниво на Роман ќе стигне :ROFLMAO:
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 23:05 ---
Аха, можеби и ќе заборавиме. Како ги опнавме на гладно срце 50 милки :D
Еве нека не се 2-3 нека се 5-6 сезони (ако го држи газ да игра толку) за тоа чудо да се деси треба најмалку да е тука некаде со Дрогба по број на постигнати голови, да ни донесе со одлучувачки гол ЛШ, да реши едно 2-3 ФА куп финалиња и барем 1Лига куп трофеј, две сезони да е најдобар стрелец во ПЛ и со негови голови директно против ривалите да ни донесе БПЛ титули...

Научна Фантастика :pos:

Бејби Дрог. Титула во ЛЕ и пласман во ЛШ. И ни обезбеди реванш во лига купот лани :ROFLMAO:

Текнува ми кога ми донесеа компјутеро у 2004 мислам дека беше, и ми ја инсталираа фифа2004. По цели денови играв со Челзи, а најмногу голови давах со Креспо и тој ми остана во сеќавање како јак играч, иако малку пати сум го гледал како игра. Сепак тогаш бев 9 години и одвреме навреме гледав фудбал, се сеќавам на а1 тогаш ја даваа Премиер лигата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom