Како бе без никаква игра, да беа малце поприсебни у второ ќе ви дадеа уште гол два ама ви се посреќи на крајот
Брат ти добар си ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе без никаква игра, да беа малце поприсебни у второ ќе ви дадеа уште гол два ама ви се посреќи на крајот
Нема потреба да солам памет, Моу ви ја затнува устата, и треба да си ги јадеш гомната што сам си ги имаш сервирано.
А не е точно дека сум хипокрит заради менување на мислење, тоа докажува дека аналзирам и гледам што се случува околу мене, што е проследено со објективно и реални мислења овде, некој пат пишувам едно што го гледам на терен, другпат друго, не се држам до едно исто како ќор за стап. Како ти за Мата пример.
Анализирал
Постојано сум неутрализирал кога те напаѓале, знаејќи дека немаш поим. И сега се најде ти, да ни кажеш нам да ги јадеме гомната?
Прво, не сме паселе заедно овци. Такви изрази дома и кон тие околу тебе.
Второ, да ти разјаснам нешто. Откако излезе Лампард и влезе десно крило, Вилиан, Челзи почна да притиска и на крај победи со 2-1.
Анализирај го тоа.
Ми се допаѓа твојов одбранбен механизам кога немаш што да кажеш па користиш контра-напад кој е неаргументиран. Сум немал поим? Ок. Ич не ми е гајле дали во твои очи имам или немам, ниту пак имам потреба од твое бранење или согласување. Зар ти не беше еден од оние со логори?
И друго, само ти немој бонтон да учиш некого. Најголемиот циник овде.