Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо момци денеска е денот за победа и за дигање на моралот!
Читам некои задоволни со бод вамте тамте,како прво дома играме и 20 пати иаме подобар тим од нивниот така да освен победа ништо не прифакам!Состави нешто?

Многу песимистички,ние го имаме Мурињо,они го немаат.;)Порано во ерата на Мур дома против Барса,Баерн,Јунајтед и многу други се одеше на 3 бода сега против Сити задоволни со бод.

Ајмо момци денеска е денот за победа и за дигање на моралот!
Читам некои задоволни со бод вамте тамте,како прво дома играме и 20 пати иаме подобар тим од нивниот така да освен победа ништо не прифакам!Состави нешто?

Ешли е во конкуренција да игра а друго се по старо.

Јас кога би го составувал тимот:

Чех​
Бане-Тери-Кејхил-Ешли​
Микел-Рамче​
Оскар-Мата-Хазард
Торес​
Евентуално може и Вилијан десно ама мислам дека не би се снашол добро против Сити.

Многу песимистички,ние го имаме Мурињо,они го немаат.;)Порано во ерата на Мур дома против Барса,Баерн,Јунајтед и многу други се одеше на 3 бода сега против Сити задоволни со бод.

Ова и сакав да го пишам,порано бушевме дома а сеа сите задоволни со бод јеботе!Затоа и ќе чекаме за титула дур сме задоволни дома нерешено.А после иди кај сити дома и нека те избушат 4-5 разлика.

Ова и сакав да го пишам,порано бушевме дома а сеа сите задоволни со бод јеботе!Затоа и ќе чекаме за титула дур сме задоволни дома нерешено.А после иди кај сити дома и нека те избушат 4-5 разлика.

Они така викаат за да не се разочараат после многу доколку изгубиме, па ај, и така не очекував да тепаме. Пред утакмица се знае, секогаш мора на победа да се оди. Со бод може да се задоволиш таму негде 60та минута доколку стварно не ја бива играта и веќе губат :D
Битното за утре е дека неможе Лампард да игра (а мислам дека пак ќе игра). Мораме на средина да ги добиеме. Микел и Рамирес или Луиз нека го става, мора физичка сила таму. Напред јас сум за Торес зошто сепак знае како треба, Ето незнам баш дали е спремен за екипа како Сити. А позади него Мата, Оскар, Хазард. Овде мислам дека Шурле ќе го стави место некој.

Ќе биде весело денес, мислам дека имаат сили за победа, ама последните неколку меѓусебни дуели ич не ме охрабруваат.

Нема потреба од летање во облаци. И јас сакам да победиме и тоа со 5:0 ама реалноста е друга.
Последните 7 утакмици само бод им имаме земено.

Еден фан е. ;)

Иначе, имам чуство дека утре ќе ги тепаме. За стрелци и време на постигнување голови, утре ко ќе станам.

Еве ме станав, стрелци Торес и Азар, победа од 2-1.

За денес го нејќам Мата прв состав. Физички инфериорен, не е во форма, не е паметен потег да биде прв тим. Оскар 10ка, Шурле лево, Хазард десно, и la vida loca.

5531587077_1a0029886a_b.jpg

Dec 1st, 2005: Frank Lampard and John Terry pose with a model of Jose Mourinho made by Madame Tussauds

Aко играме без десно крило, во случајов Вилиан и Де Брујн ги рачунам како такви и ако игра Лампард, не се надевам на победа. Нерешено за мене ќе биде рамно на пораз.
Во спротивно, Сити нема што да бара на Стемфорд.

Aко играме без десно крило, во случајов Вилиан и Де Брујн ги рачунам како такви и ако игра Лампард, не се надевам на победа. Нерешено за мене ќе биде рамно на пораз.
Во спротивно, Сити нема што да бара на Стемфорд.

Де Брујн нема шанси, Вилиан не знам. Мислам дека ако веќе не игра со Мата, Оскар, Хазард, ќе го игра Шурле десно. Поголеми шанси според мене има Шурле да игра него Вилиан.
Јас се мислам за Мата. Не можам да одлучам дали е подобро да игра или да е на клупа па ако треба да влезе. Против екипа како Сити може подобро е со Оскар како 10ка, Хазард лево и десно како што реков Шурле/Вилиан.

Мене ме интересира дали со Калас има некаков прогрес. Одамна веќе му пројде повредата, сигурно тренира со тимот. Се знаеше дека тешко ќе добива шанса и дека е само опција плус доколку сме во тесно. Би сакал против Арсенал да го видам доколку е спремен за игра. И Де Брујн секако.

Де Брујн нема шанси, Вилиан не знам. Мислам дека ако веќе не игра со Мата, Оскар, Хазард, ќе го игра Шурле десно. Поголеми шанси според мене има Шурле да игра него Вилиан.
Јас се мислам за Мата. Не можам да одлучам дали е подобро да игра или да е на клупа па ако треба да влезе. Против екипа како Сити може подобро е со Оскар како 10ка, Хазард лево и десно како што реков Шурле/Вилиан.

Мене ме интересира дали со Калас има некаков прогрес. Одамна веќе му пројде повредата, сигурно тренира со тимот. Се знаеше дека тешко ќе добива шанса и дека е само опција плус доколку сме во тесно. Би сакал против Арсенал да го видам доколку е спремен за игра. И Де Брујн секако.

Maлце лош филм наметна Мурињо. Ако играш против копачки екипи, тогаш поситни играчи никако во прв тим. Сега Сити не треба да ги игра Силва и Агуеро, затоа што Тери и Микел би им ги скршиле нозете. Бесмислено. За некои позиции, во ред. На пример некој сличен на Туре да го неутрализира. Ама не можеш цел тим да ти биде составен од корпулентни фудбалери. Што требаше Барселона годиниве играјќи против нас да прави? Да ги земе на позајмица Бери, Милнер, Гатузо и Макелеле, само за мечевите против Челзи?

Мата треба да игра, а нема тоа да се случи. Хазард, Торес, Оскар и Шурле. Исто како против Шалке, со тоа што пак Шурле ќе игра лев бек и пак ќе играме на контри. Па ако се погоди, супер.
Против ниедна екипа немаме баш изиграно храбро, како што доликува и треба, против Сити не ни очекувам такво нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom