Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FACT: Fred has £1.7 milion buy out clause.![]()
Тоа ти е бе пријателе пластичен фан, од кај се па он разбира во фудбал. Нели ?
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 22:47 ---
Ако уште еднаш ја спомнеш Ева како дел од трансфер има да ти правам лично харикири на сред Кумановски плоштад, кај тоа статуата....![]()
Епа види сега вака:
-Играа уругвај-тахити,нит форлан нит кавани лупнаа 5 гола.
-Секој турнир кој го организира фифа е битен.
-Има освоено торес златна копачка и на европско.
-Во челзи не ти текиња ЛЕ колку добро играше ?
-Нема некое правило да се даде гол на секоја утакмица. Добар гол им даде на барса во ЛШ,не ми текнува дали беше дома или гости,мање битно (сепак барса се)
-Според мене многу пари е Кавани,го преценуваат (можда сум грешка). Сепак си ги имаме Торес,БА,Лукаку, и сметам дека има доволна конкуренција меѓу напаѓачите за кој да е прв состав.
ЕДИТ:Немој да мислиш дека ти идам контра,него онака си давам мое мислење.
Биди ми поздравен,лека ноќ![]()
А бе мислев дека беше очигледно дека се заебавам бе![]()
Не беше наменет за тебе туку општо за сите вклучувајќи ме и мене. Самиот знаеш дека има вистина во него нели ?--- надополнето: 1 јули 2013 во 01:55 ---
Инаку, се надевам дека коментарот пластичен фан не беше за мене, горд фан сум на Челзи од 2004 година. И ако овај коментар беше за мене, навреден сум.
Не беше наменет за тебе туку општо за сите вклучувајќи ме и мене. Самиот знаеш дека има вистина во него нели ?
Иначе не лажи навиваш од мај 2012.
Змејски кога е во прашање честа на Ева не само пат до Куманово туку спремен сум и пиво да те честам. Уствари какво пиво бе па ти немаш повеќе од 10 год, за тебе само она сокче од пиво...![]()
![]()