Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1001511_542232369145231_789196951_n.jpg

Комшивките од Лондон хихихихи .....

Кавани даде 2 гола против Италија, се очекува Наполи да ја зголеми цената за 10 милиони евра. Well, Fuck. :/

Кавани даде 2 гола против Италија, се очекува Наполи да ја зголеми цената за 10 милиони евра. Well, Fuck. :/

Последните два поста ти ги пишуваше или копираше од негде? :D

Кој ѓаол ги тераше да дава гол... па не еден туку 2... :facepalm:

Него овој ако со 2 гола вреди 50+ милиони онда дајте Ева+ Марина+ Рамче+Мата+Луиз+ 65 милиони да дадеме за :
970060_639369776075116_1309456671_n.jpg

Да ова кола е ќе му напрајме сервис и оп 500 евра поскапо ќе ја шитниме, ах бе дете бе...:rolleyes:

^ Очигледно не го знаеш Де Лаурентис :ROFLMAO:

Кој Лаурентис господ не ја крева клаузулата освен без нов договор. Си оди кавани за 63 милионки само прашање е каде:свиркам:

Да ова кола е ќе му напрајме сервис и оп 500 евра поскапо ќе ја шитниме, ах бе дете бе...:rolleyes:

Тоа ти е бе пријателе пластичен фан, од кај се па он разбира во фудбал. Нели ? :P
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 22:47 ---
Кој ѓаол ги тераше да дава гол... па не еден туку 2... :facepalm:

Него овој ако со 2 гола вреди 50+ милиони онда дајте Ева+ Марина+ Рамче+Мата+Луиз+ 65 милиони да дадеме за

Ако уште еднаш ја спомнеш Ева како дел од трансфер има да ти правам лично харикири на сред Кумановски плоштад, кај тоа статуата.... :D

Тоа ти е бе пријателе пластичен фан, од кај се па он разбира во фудбал. Нели ? :P

Ако уште еднаш ја спомнеш Ева како дел од трансфер има да ти правам лично харикири на сред Кумановски плоштад, кај тоа статуата.... :D

Ти плаќаш пат до Куманово или ? :icon_mrgr:
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 23:17 ---
Jose Mourinho gives over-worked Chelsea squad more time off ahead of pre-season.

The Blues played 69 matches last season and then flew to America for a two-game tour - something the Special One has taken into consideration
Jose Mourinho has already won over his new Chelsea squad – by giving them more time off.

Before Mourinho’s arrival Chelsea were due to fall in line with the rest of the Premier League and start pre-season training on Wednesday.

But one of the new manager’s first acts was to push the players’ start date back to Monday July 8.
Chelsea played a punishing 69-game campaign and flew straight to America to take part in two post-season matches against Manchester City.

Кинеска братче, кинеска. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom