Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за Френки, убедливо нај што сакам играч, а да не игра за Јунајтед.. (y)

247564_10151579249759614_1841037176_n.png

Роден на 20 јуни 1978 годину. Роден е шампион, роден е победник. На 19 август 2001 годину овај легенда га игра свое деби за свој нов клуб Челзи против градски ривали Тотенхем, од тј дн днска Ламапрд е лидер, легенда и предводник на Челзи у кои покажуе зашто е најбољи играч од средину на терен што некад заиграја фудбал, покажуе гу своју елеганцију и фудбалску интелигенцију сас коју днска е широко познат, а закључно сас утакмицу днска што е одиграна у коју он постигна два гола и гу реши утакмицу е исто познат како најбољи стрелац у историју на Челзи! Британци га имав најубав израз за негово достигнуќе, all-time top scorer! Респект, фала му на Господа што живу у време кд се испишуе историја, кд сам гледаја од мали ноге како игра генијалац на терен под име Лампард, и јутре кд ќе ме прашав деца да им раскажу приказну како сам гу запознаја мајку ги или другу интересну случку од живот нема да биде ништо ни приближно добро и интересно за раскажување како што ќе биде раскажување за Лампарда и његови успеси и кариеру у Челзи у коју е бија алфа и омега за тим. РЕСПЕКТ НАЈГОЛЕМ ЗА НАЈБОЉЕГА!
303076_517483521652593_1422449660_n.jpg
П.С Нека ни е честит пласман у ЛШ, и овај победа пада у сенку на најголемога иако е много битна! ПОЗДРАВ!

Знаеш дека си постигнал многу во животот кога некој ти има напишано текст на кумановски за тебе.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:05 ---
Добро бе кога го напишав кога го лајкна... што интернет имате вие бе во Куманово? :eek: :D
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:08 ---
Иначе Шурле денеска забележа асистенција.

исто така и де брујне даде гол,али не е тоа битно

Знаеш дека си постигнал многу во животот кога некој ти има напишано текст на кумановски за тебе.
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:05 ---
Добро бе кога го напишав кога го лајкна... што интернет имате вие бе во Куманово? :eek: :D
--- надополнето: 11 мај 2013 во 17:08 ---
Иначе Шурле денеска забележа асистенција.

исто така и де брујне даде гол,али не е тоа битно
Куманово е европски град со европски интернет, немој да збориш такој ќе те чуе наше прасе од градоначалника ќе ти објасни некои работе за Куманово:D

На денешен ден Ѕола го изигра последниот ПЛ натпревар за Челзи против Ливерпул.
Ова беше можеби најбитниот натпревар во историјата на Челзи.

As he reflected on a wonderful achievement, Lampard was understandably very emotional.

'It means everything, it's amazing,' he said. 'The support I've had from team-mates, you saw that at the end and I'm thankful to every one of them because they're the ones that put it on a plate for me sometimes.
'And the fans, they've been with me for a long time and were probably frustrated alongside me not getting there, so I'm just delighted.'

He went on to pay tribute to the man who held the record for so many years.

'Bobby Tambling is a great man, he's not been well lately but he's a great man,' Lampard explained.
'I was pleased to level it but I didn't want to overcook that celebration out of respect for him. But to then go and break it, I was delighted.
'I've been here a long time, I lost my mum a few years ago and she was my biggest supporter so it's for her.
'It's right up there. Not much beats Munich because that was amazing for the team and the club but personally it's another great day.'

Tambling paid tribute to Lampard by saying: 'I am so proud to have held the leading goalscoring record with Chelsea for the past 45 years and I know like all records, it is there to be broken. But to be honest, if I wanted anyone to break it, it would be Frank Lampard.
'I have been privileged to meet him on numerous occasions and he has always been a true gent and an absolute gem to both myself and Val.
'He is a thorough professional both on and off the pitch and has brought such success to Chelsea, he will be a very worthy member of the exclusive 200 Club! Wishing him and all the team the very best for the remainder of the season.'

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom