H
HoT IcE
Гостин
Кој бара дозвола за тоа бе, денес да си женет со некоја е превише mainstream. Вака е хипстерски, правилниот начин.Од кога е дозволено сам со себе да се ожени/омажи некој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој бара дозвола за тоа бе, денес да си женет со некоја е превише mainstream. Вака е хипстерски, правилниот начин.Од кога е дозволено сам со себе да се ожени/омажи некој?
Ако Торес вреди 50милиони тогаш Руни вреди барем 100, ама тешко дека би дошол кај нас.Колку ќе даете за Руни бе?![]()
Играч како Руни е подобро да го имаш со тебе отколку против тебе.Руни БЕШЕ ѕвер. Сега е онака ок играч што не е за во Челзи.
Значи реално јас да сум во управата би купил само деструктивец и некој дефанзивец помлад.
Еве на пример за Фелаини би дал поголема сума а за дефанзивец во моментов не знам. Дортмунд имаат добри дефанзивци ама за ефтино не би ги дале. Евентуално некој од Стоук да земеме некој, кој и да е ќе биде успешен
За напаѓач да си го вратиме Лукаку и со враќање на Есиен па можеби и Чалоба ете сме спремни за следна сезона со нов менаџер.
На Лампард нека му се продолжи договорот, еден од Де Брујне и Марин нека се прати на позајмица и имаме туто комплето тим. Цел профит што ќе го добијат од натпреварувањава сезонава (ЛЕ,ПЛ итн) што би бил околу што знам еве да речеме 35мил. па нагоре со се профити од карти и такви работи тамам ќе се. 30 мил. за Фелаини дури и многу би му биле а некој дефанзивец од екипиве како Стоук би го зеле за под 10 сигурно. Ама најверојатно Фелаини и дефанзивец на Стоук (Шокрос) ќе играат под водство на Фергусон до година.
Што вреѓаш бе тоа......нацијата море расист.Од кога е дозволено сам со себе да се ожени/омажи некој? Болни умови ова Кумановциве еј!
Јас па сега гледам дека утре играме, а не во недела
Имаме финале во среда.